Imprimeix
PDF

Vicent Torres assegura que el 2015 serà “l’any del canvi a Eivissa”, després d’una gestió del PP que ha estat “per oblidar”

Vicent Torres3El secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE), Vicent Torres, considera que el 2014 ha estat la "culminació del fracàs de Vicent Serra" com a president del Consell.

Segons Torres, éssobretot pels "escàndols" de l'Ajuntament d'Eivissa i pels "incompliments de la seua paraula", després d'haver lligat el seu futur polític a la posada en marxa de la radioteràpia abans d'acabar el 2014 i no haver assumit les responsabilitats per l'incompliment, o la promesa que arribarien 74 milions per a les depuradores dels quals "no hem vist ni un cèntim".

En el seu balanç de l'any, el secretari general socialista ha dit que "Vicent Serra ha perdut tota la credibilitat, com a gestor i com a polític. Ha decebut el conjunt de la ciutadania d'Eivissa, i a més en assumptes molt sensibles, com és el de la salut pública" o el "doble discurs sobre les prospeccions petrolíferes".

El 2014, pel que fa a la gestió del PP a Eivissa, ha estat "un any per oblidar", ha lamentat Torres. "Ni radioteràpia, ni tenim obert el nou Hospital, el caos de l'Ajuntament d'Eivissa, la situació de l'emissari de Talamanca, l'amenaça de les prospeccions petrolíferes cada dia més a prop, el conflicte educatiu, la retallada dels pressupostos de l'Estat... el PP només crea problemes on no n'hi havia, i és incapaç de solucionar els que tenim".

"Especialment greu ha estat la privatització de la Residència de Sant Antoni i la dissolució del Consorci Sociosanitari". Segons Torres, l'any acaba amb una notícia "molt dolenta", com és la "definitiva liquidació d'una part fonamental dels serveis socials públics que prestava el Consell d'Eivissa", com era el Consorci. Vicent Serra deixa les residències Can Blai i Can Raspalls amb "un futur incert" i "en mans del Govern Balear, sense control des d'Eivissa".

Vicent Torres ha dit que "davant del pessimisme, les retallades i el bloqueig de l'illa que hem patit durant tot el mandat del PP, els socialistes som optimistes de canviar les coses en el 2015". A les portes d'un any electoral, Vicent Torres ha insistit que "els socialistes som l'única força política a Eivissa amb opcions de derrotar al Partit Popular".

El 2015 també "serà clau per aturar les prospeccions petrolíferes", ha manifestat Vicent Torres: "El PP ja ha dit quin és el seu model, que no és altre que el de fer les prospeccions, com hem escoltat a Rajoy i al ministre Soria repetir una vegada i una altra. Per contra, el secretari general socialista, Pedro Sánchez, ha anunciat que si governa el PSOE no hi haurà prospeccions, ni Canàries ni a Balears". Torres ha reiterat que "l'única garantia que tenim d'aturar les prospeccions és que Rajoy surti de la Moncloa i governi el PSOE en el 2015"

Per fer-ho possible, Torres ha volgut fer una "crida a la mobilització de tots els socialistes i de tots els eivissencs i les eivissenques que vulguin sumar-se al canvi". D'aquí a les eleccions, ha assegurat, "ens deixarem la pell per fer realitat aquest canvi a la nostra illa, al Consell Insular, als ajuntaments, al Parlament de les Illes Balears i, a finals d'any, al Govern d'Espanya".

Vicent Torres ha destacat el "compromís i dedicació" de tots candidats del PSOE sorgits, per primera vegada, d'un procés de primàries obertes a la militància. Rafel Ruiz, Vicent Torres 'Benet', Josep Marí Ribas 'Agustinet', Pep Tur 'Cires' i Pep Torres 'Peret' "volem que siguin els alcaldes del canvi a la nostra illa", com Francina Armengol ha de ser la "presidenta del canvi a Balears".

El secretari general socialista ha dit que les prioritats del PSOE a Eivissa, si com espera obté el suport majoritari de la ciutadania després de les eleccions locals i autonòmiques del 2015, seran clares: D'una banda, "frenar les retallades socials i les privatitzacions del PP, que només ens han portat injustícia i desigualtats", i de l'altra, "exigir les inversions i serveis que necessita Eivissa" i que amb Vicent Serra han quedat "totalment oblidats", dels quals n'ha destacat les obres hidràuliques, les reconversions turístiques i els nombrosos projectes paralitzats per les retallades del PP, com el Parador Nacional, el primer cinturó o els Jutjats d'Eivissa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube