Imprimeix
PDF

La FSE-PSOE aposta per "mancomunar" serveis a l'illa d'Eivissa entre el Consell i els ajuntaments, per tal d'evitar duplicitats i millorar l'eficiència de les administracions

AO Eivissa CP 15-01-15En el cicle d'assemblees obertes de la FSE-PSOE, els Socialistes d'Eivissa han posat damunt la taula la necessitat de mancomunar serveis entre el Consell i els Ajuntaments, per tal d'evitar duplicitats i millorar l'eficiència de les administracions.

Els principis de "simplicitat" i "eficiència" de les mateixes, així com la definició de les competències de cadascuna, tant en el marc de l'illa, de Balears i del conjunt de l'Estat. Són assumptes que s'han tractat a l'assemblea oberta celebrada avui a Sant Llorenç de Balàfia, sobre reformes institucionals i regeneració democràtica. Els Socialistes també han parlat sobre la necessitat d'ampliar l'autogovern de l'illa d'Eivissa, amb un Consell Insular "fort" i que disposi de suficiència financera que el PP no ha sabut dotar amb la nova llei de finançament de les institucions insulars.

Respecte a les propostes de regeneració democràtica, hi ha mesures per limitar mandats i sou dels representants públics o la proposta d'exigir responsabilitats polítiques per incompliment de programa i promeses electorals. El secretari general de la FSE-PSOE i candidat a la presidència del Consell Insular, Vicent Torres, ha destacat la necessitat d'avançar en aquestes qüestions per tal de fer front a l'actual "crisi institucional i democràtica". D'aquestes conferències, a nivell balear i insular, en sortiran les "propostes més adequades" que es reflectiran en els programes electorals dels Socialistes.

El document de la Conferència Política del PSIB, que es debat a les assemblees obertes, està a disposició de la militància i del conjunt de la ciutadania al web www.conferenciapsib2015.org. És un document totalment obert a aportacions, que qualsevol ciutadà pot registrar a través d'Internet.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube