Imprimeix
PDF

Vicent Torres: "No podem tolerar que la imatge exterior d'Eivissa es deteriori"

Vicent Torres 2El candidat a la presidència del Consell d'Eivissa, Vicent Torres, ha lamentat la imatge negativa de l'illa que s'està donant al mercat britànic a causa de l'emissió del programa "Blue go mad in Ibiza", del canal ITV2: "No podem tolerar que la imatge exterior d'Eivissa es deteriori, amb l'emissió d'aquest tipus de programes, que transmeten una visió de descontrol total de la nostra illa".

Segons Vicent Torres, aquest tipus de programes de televisió "ens fan molt de mal, i no pot ser que el Consell no actuï per evitar-ho".

Vicent Torres ha dit que en el programa "apareixen fins i tot imatges d'agents de les nostres policies locals. Els ajuntaments haurien d'haver informat que s'estava enregistrant aquest programa a diferents localitzacions de l'illa, però ningú va fer res per donar la veu d'alarma i intentar evitar-ho. Com sempre, el president del Consell d'Eivissa, Vicent Serra, ha estat mirant cap a un altre costat, perquè els assumptes de promoció turística ni els coneix ni l'interessen", ha criticat el secretari general socialista.

Torres ha recordat que durant aquest mandat del Partit Popular al Consell i a tots els ajuntaments "s'han multiplicat els problemes de descontrol" en relació a les activitats turístiques, per la "incapacitat o falta de voluntat de controlar activitats i horaris". Vicent Torres també ha dit que és "inacceptable" que el Consell doni la culpa als empresaris que han cedit els seus establiments al programa de televisió, però que no es pregunti què hauria d'haver fet ell per evitar que passin aquestes coses".

En quatre anys del Partit Popular, "no s'ha fet absolutament res respecte als plans de reconversió turística, s'han permès tot tipus d'activitats i descontrol, i s'ha estat incapaç d'assegurar el finançament per a la promoció turística", acordant un traspàs "insuficient" i amb el qual "Eivissa no rebrà ni la meitat dels recursos econòmics que teníem abans, quan la competència no estava traspassada". Segons Torres, "sense recursos no es poden contrarestar aquest tipus d'informacions negatives i millorar la imatge de la nostra illa". Entre d'altres, Torres s'ha referit a la necessitat de tenir una agència de comunicació en l'àmbit internacional, que permeti detectar les informacions i campanyes negatives i contrarestar-les.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube