Imprimeix
PDF

Els socialistes de Palma enceten un programa electoral participatiu per recuperar la dignitat dels ciutadans i dels barris

Hila amb grup feina campanyaHa arribat l'hora de concretar la proposta socialista per a Palma 2015. El candidat socialista, Jose Hila, ha reunit aquets cap de setmana al casal de barri del Jonquet al grup de feina encarregat de dinamitzar i elaborar el programa electoral dels Socialistes de Palma.

"Volem que sigui un projecte compartit" ha destacat Hila, defensant una campanya participativa a la qual recollir les propostes d'entitats, ciutadans i militants socialistes per concretar un model de ciutat cohesionada socialment, amable, sostenible, moderna i que aposti pel talent, la cultura i la convivència.

"Hem de deixar de conjugar el condicional, el present és temps de canvi" ha reclamat Hila:. "Ha arribat l'hora de recuperar la ciutat per a la ciutadania, de recuperar la dignitat dels barris i de retornar als ciutadans l'esforç d'aquest darrers anys des del punt de vista social i econòmic".

Serà una programa participatiu i centrat a les necessitats de les persones i dels barris. Coordinat per Joan Ferrer, l'equip està organitzat en cinc grans àrees de feina: Ciutadania (Mª Ángeles Fernández Valiente), Barris (Francisco Ducrós), Treball i promoció econòmica (Francesc Gálvez), Cultura (Bárbara Galmés) i Transparència (Adrián García Campos).

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube