Imprimeix
PDF

El PSOE demana la dimissió del conseller Gabriel Company per la gestió de Talamanca

FAS Oliver Torres i Marí a FITUR 2015El secretari general de la FSE-PSOE i candidat a la presidència del Consell d'Eivissa, Vicent Torres, ha demanat la dimissió del conseller de Medi Ambient, Gabriel Company, per la seua incapacitat de resoldre el problema de l'emissari de Talamanca.

En declaracions als mitjans de comunicació desplaçats a la fira de turisme FITUR de Madrid, Vicent Torres ha dit que "d'aquí a les eleccions, haver d'aguantar quatre mesos més al senyor Company, la millor solució seria que se n'anàs cap a ca seua. Jo crec que segurament es coordinarien molt millor les administracions sense ell al Govern". Segons Torres, les seues decisions com a conseller de Medi Ambient estan afectant el conjunt de la indústria turística de l'illa d'Eivissa i de manera molt greu a la zona de Talamanca.

La decisió del conseller del PP de no canviar l'emissari és un exemple, segons Vicent Torres de la "falta d'inversions lligades al turisme durant aquesta legislatura". Torres, que ha comparegut a FITUR amb la candidata socialista a la presidència del Govern Balear, Francina Armengol, s'ha compromès a assegurar per a Eivissa la dotació d'infraestructures i serveis bàsics, com és la gestió de l'aigua o la mateixa competència de promoció turística amb recursos suficients. Seran propostes que els Socialistes faran de cara al "canvi polític que arribarà d'aquí a quatre mesos", com ha dit Vicent Torres.

Francina Armengol i Vicent Torres s'han mostrat satisfets per les bones previsions turístiques de cara a la pròxima temporada, que s'estan registrant "a pesar de les polítiques del Partit Popular". De nou, com s'ha vist a FITUR, s'ha tornat a produir una "falta de coordinació" entre el Govern Balear i els consells, que una vegada més ha acabat amb queixes d'algunes illes. Segons Torres, els governs de Bauzá i de Serra han estat uns governs "submisos, un respecte a Madrid i l'altre respecte a Mallorca". El resultat ha estat que "la promoció ens ha quedat a zero i el de Vicent Serra és l'únic consell que accepta aquest traspàs amb xifres ridícules".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube