Imprimeix
PDF

Pilar Costa critica la decisió de Salut d'"improvitzar un mini hospital" a l'edifici d'hemodiàlisi mentre manté tancat el nou Can Misses

Pilar Costa PSIBLa diputada al Parlament i portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha criticat la decisió de la conselleria de Salut "d'improvisar un mini hospital", habilitant llits a l'edifici d'hemodiàlisi, mentre manté tancat el nou Can Misses.

Aquesta situació és "impresentable", ha insistit Pilar Costa, que ha lamentat com està acabant aquesta situació de "col·lapse" i de "gent als passadissos" que s'està vivint al vell hospital provocada per la incapacitat del Govern del PP de fer el trasllat al nou complex hospitalari.

Pilar Costa ha recordat, una vegada més, que aquest és ja el segon hivern amb el nou hospital Can Misses acabat i sense obrir portes. En aquest més d'un any després d'haver-se recepcionat l'obra, el Govern de les Illes Balear ja ha pagat a la concessionària 16 milions d'euros a la concessionària i, malgrat tot, continua tacant: "Reclamam insistentment al conseller de Salut, Martí Sansaloni, que obri l'hospital de Can Misses, que per això es va fer", ha dit Pilar Costa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube