Imprimeix
PDF

Pilar Costa exigeix a Vicent Serra i al conseller Martí Sansaloni que "donin la cara" per explicar el retard de la radioteràpia

Pilar Costa FSELa diputada al Parlament i portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha exigit al president del Consell d'Eivissa, Vicent Serra, i al conseller de Salut del Govern, Martí Sansaloni "que donin la cara" per explicar el retard en la posada en marxa de la radioteràpia, després que avui s'hagin conegut noves informacions respecte al bloqueig del concurs públic de privatització del servei.

"Ja advertiem que la mesa de contractació s'havia reunit en diverses ocasions i que alguna cosa passava. Responsabilitzam directament a l'administració. És culpa de l'administració i només de l'administració", ha insistit Pilar Costa, criticant que s'intenti exculpar del retard als gestors polítics del PP.

La portaveu socialista ha criticat que "Vicent Serra només dóna la cara per donar bones notícies, no es pot ser més covard en un tema tan sensible com aquest". És per això que ha exigit tant a Serra com al conseller "que expliquin en quin moment es troba el procés d'adjudicació de la radioteràpia".

"L'herència que ens deixa el partit popular en matèria sanitària és un servei que no estarà en funcionament i un hospital nou, pel qual ja hem pagat 18 milions, com si ja estigués obert, i que continua tancant", ha criticat. Pilar Costa ha recordat que "el trasllat a l'Hospital de Son Espases, molt més gros que el d'Eivissa i allunyat al de Son Dureta, es va fer en 24 hores, i aquí portam un retard de 12 mesos". La portaveu socialista també ha exigit que el Govern faci públic el "calendari del trasllat a Can Misses" i ha insistit que "no pot ser que de forma interessada la gerència vagi posant pedaços a forats negres, com amb l'obertura d'hemodiàlisi, amb malalts que se'ls fa atenció domiciliària per la impossibilitat d'ingressar-los a Can Misses".

"A part de les explicacions, demanam que es posi solució a tant despropòsit. Tenim un hospital de primera i uns grans professionals. El que està fallant és la nefasta gestió pública", ha insistit Pilar Costa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube