Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE “exigeix” Govern, Consell de Mallorca i Ajuntament de Palma que “actuïn” per evitar el desnonament de la família de Can Gazà

Obrador webDAVANT L'ANUNCIAT DESALLOTJAMENT DE SA CASA LLARGA

La diputada socialista Conxa Obrador farà arribar aquesta qüestió al Parlament de les Illes Balears a través d'una Proposició no de Llei que insti les "administracions públiques a trobar un lloc segur i estable per a reubicar" residents i usuaris de sa Casa Llarga "per que puguin continuar el seu projecte de vida".

El Grup Parlamentari Socialista manifesta el seu suport a Jaume Santandreu, com a promotor del projecte vital de Can Gazà i de sa Casa Llarga, que proporciona una nova oportunitat a persones que han quedat al marge de qualsevol altre mode de subsistència a Mallorca. "Donem suport a Santandreu per que dedica totes les seves forces a tirar endavant un projecte d'integració, humanitari i solidari", ha dit la socialista Conxa Obrador.

Per aquest fet la diputada signarà una Proposició no de Llei al Parlament per instar les institucions competents, Govern, Consell de Mallorca i Ajuntament de Palma, a "resoldre de la manera més urgent" aquest conflicte, que pot provocar que tots els usuaris de sa Casa Llarga es quedin sense aquesta infraestructura que fan servir com a mitjà de subsistència, amb tallers i magatzems que ajuden a l'autogestió i el manteniment dels qui hi treballen, sota els auspicis de Jaume Santandreu.

La decisió de la propietat de rescindir el contracte de cessió de sa Casa Llarga, atorgat en 2009, deixa tots els usuaris d'aquest immoble, la família de Can Gazá, davant d'un panorama d'incertesa, atès que l'avís per a desnonament te data de 14 de febrer.

"El PP, que dirigeix les tres institucions concernides amb majoria absoluta, és el responsable de trobar solucions", ha dit Obrador. "Exigim que el PP usi les seves majories absolutes mirant per les persones més febles de la nostra societat; no pot mirar cap a una altra banda" ha conclòs Obrador, que ha palesat que a sa Casa Llarga "hi viuen persones excloses, amb malalties cròniques, que miren de recuperar-se d'una vida de marginació". Per la diputada socialista, "és l'Administració la responsable de la família de can Gazà, i per això exigim una solució política i urgent d'un desnonament que podrà ser legal, però que és absolutament injust".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube