Imprimeix
PDF

Vicent Torres al Comitè Insular: "Els Socialistes aspiram a ser la força més votada, aspiram a governar totes les institucions d'Eivissa"

Vicent Torres Comitè Insular 13-02-15El secretari general de la FSE-PSOE i candidat a la presidència del Consell Insular, Vicent Torres, ha afirmat que els Socialistes "aspiram a ser la força més votada, aspiram a governar totes les institucions d'Eivissa i de Balears".

Aquest és el missatge que el secretari general ha traslladat als membres del Comitè Insular, reunit aquesta tarda a Eivissa per escollir els membres de la Comissió insular de llistes electorals, que tendran la responsabilitat de verificar les diferents candidatures.

Vicent Torres ha recordat que "estam a 100 dies pel canvi que els Socialistes volem", un camí fins a les eleccions que els membres del partit viuen "molt il·lusionats". Segons Torres, reunions com les d'avui del Comitè Insular "són molt importants per acabar d'activar i encoratjar la nostra gent per continuar amb aquest calendari".

Torres ha exposat davant dels membres del Comitè la feina realitzada durant la Conferència Política del PSIB-PSOE i ha fet balanç de la situació política, amb greus problemes per la mala gestió del PP en aquest final de legislatura, com són el bloqueig del nou Hospital Can Misses i de la posada en marxa de la radioteràpia o la negativa del Govern a canviar l'emissari de Talamanca.

A la reunió d'avui, els membres del Comitè Insular de la FSE-PSOE han escollit els 5 membres de la Comissió Insular de llistes, que estarà conformada per un representant de cada agrupació: Estefanía Torres (Eivissa), Carmen Vidal (Santa Eulària), Fina Costa (Sant Josep), Simón Planells (Sant Antoni) i Carlos Martínez (Sant Joan).

Respecte als terminis per a la confecció de les candidatures, Vicent Torres ha informat que aquestes hauran de ser aprovades el dia 20 de març en el cas de les llistes al Consell d'Eivissa, al Parlament de les Illes Balears i a l'Ajuntament d'Eivissa, i el dia 30 de març la resta d'Ajuntaments, Santa Eulària, Sant Josep, Sant Antoni i Sant Joan.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube