Imprimeix
PDF

Pilar Costa exigeix al Govern Balear que "rectifiqui" i que recuperi el projecte d'una "radioteràpia pública" per a Can Misses

Pilar Costa Parlament 10-02-15La diputada al Parlament i portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha exigit avui al Partit Popular que "rectiqui" i que recuperi el projecte d'una "radioteràpia pública" per al nou Hospital de Can Misses.

En la pregunta que ha formulat avui al conseller de Salut, Martí Sansaloni, durant el ple del Parlament de les Illes Balears, Pilar Costa ha insistit que "els afectats mereixen una explicació" i per això li ha exigit "una reunió urgent amb les associacions de radioteràpia per donar tota la informació.

La diputada socialista s'ha dirigit directament al president de Govern, José Ramón Bauzá: "Ja que va ser molt valent de fer-se fotos amb els afectats, doni avui aquí la cara. Rectifiqui la seua política i, ja que en un any no han estat capaços d'adjudicar el servei de radioteràpia, no de posar-lo en marxa, ni tan sols d'adjudicar-lo, tornin a la idea inicial de tenir una radioteràpia pública. Confiï amb els professionals de l'IB-Salut. Igual que varen ser capaços de posar una radioteràpia a Son Espases, també ho faran a Can Misses".

El conseller de Salut del Govern també s'ha negat a donar informació sobre si hi ha recursos que hagin paralitzat el procés per a l'adjudicació de la radioteràpia. Tampoc no ha fet cap referència a la tramitació del projecte davant del Consell Nacional de Seguretat Nuclear, que és l'excusa que va donar el president Bauzá diumenge passat per intentar justificar el retard en la posada en marxa del servei

En la seua intervenció davant del ple del Parlament, Pilar Costa també ha preguntat al conseller de Salut si és cert que l'IB-Salut a Eivissa ha contractat com a càrrec de confiança al vicesecretari de Relacions Institucionals de les Noves Generacions, Marcos Colomar. La pregunta, però, s'ha quedat sense resposta per part de Sansaloni.

Respecte a l'obertura del nou hospital, Pilar Costa ha criticat que el conseller de Salut donàs la culpa del col·lapse del vell Can Misses a la grip, sense assumir cap responsabilitat pel retard de la posada en marxa del nou complex hospitalari, malgrat que fa pràcticament un any i mig que l'obra està recepcionada i pel qual "pagam més de 600.000 euros cada mes com si estigués obert al cent per cent".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube