Imprimeix
PDF

Vicenç Thomàs: “El problema del PP és que ningú hi vol pactar i té en perill les seves majories a molts de municipis”

121214 Thomàs JJPP web

La solitud del PP és absoluta. Ningú hi vol pactar.

"I ara veuen que tenen les seves majories municipals en perill". Aquesta és l'explicació que ha ofert el portaveu adjunt del GPS, Vicenç Thomàs en referència a l'actitud hostil i de denúncia que ha fet el PP en les darreres hores sobre els acords que els socialistes poden estar tancant amb diverses formacions polítiques locals.

"Ara parlen de Sóller, però aquestes coalicions pre-electorals el PSIB-PSOE les ha fet en altres eleccions, i en d'altres municipis" ha dit Thomàs, que troba natural que "si hi ha persones de centre i centre esquerra que volen participar a projectes unitaris a alguns municipis, des del PSIB-PSOE no en posarem emperons, mentre que estem d'acord en el programa que els sustentin".

Per Thomàs, el PP és qui "ha de donar explicacions" i no "intentar distreure l'atenció". El portaveu socialista s'ha referit a la manca d'informació fiable que el PP i més en concret el seu president, José Ramón Bauzá Díaz, ha ofert sobre el procediment usat per a pagar la compra i la reforma de la seu de la formació al carrer de Palau Reial a Palma. "El PP es nega a donar explicacions per tots aquests doblers pagats 'a tocateja'". Una dinàmica d'ocultació que per Thomàs, el PP ja ha emprat a la Comissió d'investigació de Son Espases: "el GPS ha cridat per a la seva compareixença a José Ramon i Maria José Bauzá, a Rubio, Veramendi, Bosch, Cabrer, Sansaloni, Vidal, Ramis, Areal, Rodríguez, -tots ells càrrecs actuals del PP, a excepció de Fernando Areal-; tots ells han tingut a veure amb Son Espases, i tots ells s'ha negat a venir a declarar a la Comissió".

"Mentre uns demanem llum, els altres es neguen a donar explicacions" ha conclòs Thomàs.


Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube