Imprimeix
PDF

Vicent Torres exigeix a Serra que “per una vegada es planti davant Bauzá” en la petició de retorn del port vell a la ciutat d’Eivissa

vicent torresEl secretari general de la FSE-PSOE i candidat a la presidència del Consell d'Eivissa, Vicent Torres, ha demanat a Vicent Serra que "per una vegada sigui capaç de defensar a Palma els acords que es prenen a Eivissa" i que "es planti davant Bauzá" perquè l'Autoritat Portuària accepti la petició de retorn del port vell a la ciutat d'Eivissa.

Torres ha anunciat que Serra "tendrà una magnífica oportunitat de demostrar el seu compromís" votant a favor de les propostes d'acord que presentaran tant el grup PSOE-Pacte del Consell com el grup Socialista del Parlament de les Illes Balears per exigir al Govern el compliment dels acords de Vila. "Els socialistes esperam que no passi com tantes altres vegades, que Vicent Serra ha votat una cosa a Eivissa i la contrària quan ha anat a Palma o a Madrid", ha dit Torres.

El líder socialista ha insistit que "l'Autoritat Portuària de Balears és un organisme públic, gestionat per persones anomenades pel Partit Popular. I com a organisme públic, ha d'estar al servei dels interessos generals i de les directrius que li marquin les institucions". El colp de porta del president de l'Autoritat Portuària de Balears, Alberto Pons, a les peticions de Vila demostra, ha dit Vicent Torres, que "Serra no ha fet la seua feina i no tengut cap capacitat d'influència davant del PP balear, per molt que després s'intenti omplir la boca de falses promeses". Alberto Pons és un càrrec "posat a dit" pel PP balear i, per tant, "hauria d'estar a les ordres de José Ramón Bauzá i del mateix Vicent Serra".

"Durant els últims anys, Serra ha estat canviant d'opinió constantment sobre el port d'Eivissa i ha sempre anat a remolc de l'Autoritat Portuària. No ha estat mai a l'altura del seu càrrec com a president del Consell d'Eivissa i com a president del PP eivissenc, i per això hem arribat al punt que ens trobam ara", ha lamentat Torres.

El secretari general socialista ha reiterat "tot el suport de la FSE-PSOE" als acords que va prendre per unanimitat la Junta de Portaveus de l'Ajuntament d'Eivissa respecte al futur del port d'Eivissa, després que ja s'ha traslladat l'activitat portuària de passatgers i mercaderies a la nova zona portuària des Botafoc: "El port vell i la Marina són una part fonamental de la ciutat, a les portes del conjunt patrimoni reconegut per la UNESCO, i a partir d'ara, han de ser els ciutadans de Vila els que decideixin el seu futur".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube