Imprimeix
PDF

Vicent Torres lamenta que Serra s’ha fet “moltes fotos, amb zero resultats” en la lluita contra les prospeccions petrolíferes

Vicent Torres3El secretari general de la FSE-PSOE i candidat a la presidència del Consell d'Eivissa, Vicent Torres, ha lamentat que Vicent Serra "en tots els anys de mandat del PP no ha estat capaç ni de reunir-se amb el ministre Soria per parlar de les prospeccions petrolíferes".

Torres ha exigit a Serra "que passi de les fotos als fets", després de veure com "viatja a Brussel·les per segona vegada per parlar amb comissaris europeus, i en tots aquests anys no s'ha reunit ni una vegada amb Soria, que és qui realment té a la seua mà aturar les prospeccions i a més, és del seu partit. O sigui, molts viatges a Brussel·les, moltes fotos, però amb zero resultats", ha lamentat Torres.

El líder dels Socialistes d'Eivissa considera que "el mandat de Serra està esgotat, sense que hagi aconseguit cap dels objectius marcats" en relació a les prospeccions petrolíferes. "Estam encara pitjor que fa quatre anys, perquè els projectes de prospeccions no han fet cap passa endarrere, sinó que ha anat avançant en la seua tramitació amb tot el suport del Partit Popular".

El secretari general socialista també ha advertit que "cada dia que passa és més evident que el PP intentarà retardar fins després de les eleccions del maig l'aprovació de les prospeccions petrolíferes, per evitar un desgast electoral. L'endemà mateix de les eleccions, les aprovaran, no en tenguem cap dubte", ha alertat Torres.

Vicent Torres ha insistit que "només el PSOE" pot assegurar la prohibició de les prospeccions petrolíferes: "El compromís del nostre secretari general, Pedro Sánchez, és clar i contundent. Sánchez ha garantit que el PSOE canviarà la llei per prohibir les prospeccions, i això no li hem sentit a dir a cap responsable del Partit Popular". Tot el contrari, ha recordat Vicent Torres, ja que els líders del PP "sempre que poden surten en defensa de les prospeccions, dient barbaritats com que les plataformes petrolíferes no són incompatibles amb el turisme", com ha dit reiteradament el mateix ministre Soria.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube