Imprimeix
PDF

Thomàs: “Bauzá parla de crisi, de corrupció i de grans reformes i n s’adona que ha governat per una minoria. El president està molt lluny de la realitat”.

270215 Foto Ramon LlullEl portaveu parlamentari adjunt del GPS, Vicenç Thomàs ha encapçalat una delegació del PSIB-PSOE que ha assistit a l'acte oficial de lliurament dels Premis Ramon Llull i de les Medalles d'Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

El portaveu adjunt del GPS Vicenç Thomàs ha valorat el discurs del president del Govern, en l'acte de lliurament dels premis Ramon Llull i la Medalla d'Or de la CAIB, que tradicionalment serveix per encetar el calendari d'actes de la Diada de Balears, que se celebra aquest diumenge, 1 de març. En nom del Grup Parlamentari Socialista, Thomàs ha tingut una paraula de gratitud i enhorabona pels premiats de la nit. No obstant això ha cridat poderosament l'atenció que cap dels premiats en les quatre edicions dels Premis Ramon Llull i de les Medalles d'Or de la legislatura s'hagi estat dona, un fet criticat pels socialistes.

Thomàs ha dit que Bauzá "ha parlat de crisi, de grans reformes i no s'ha adonat que ha governat per una minoria", i que més enllà d'aquest fet "hi ha una majoria de persones afectades" per unes mesures que no arriben a beneficiar-les. "Hi ha gairebé 100.000 persones sense feina, la meitat dels joves no en tenen, i molts dels que en tenen, tenen salaris de pobresa i feines precàries" ha dit Thomàs. "Bauzá està lluny d'aquestes persones"

Crisi i corrupció han estat els dos pols sobre els que ha pivotat la intervenció de Bauzá. Per Vicenç Thomàs, "parlar de corrupció –en termes genèrics- precisament quan el PP ha fet tot el possible per amagar-se en el Parlament i que haurà d'acabar donant explicacions sobre corrupció en els jutjats, crec que un poc d'honradesa li hagués anat bé". Per Thomàs és la corrupció la que tenalla majoritàriament el PP per que "ara té molts problemes oberts, entre el 3% -de suposades comissions cobrades a constructors-, l'adjudicació de l'Hospital de Son Espases, o –el finançament per- la compra del seu local". Massa coses per explicar quan el PP de Bauzá s'ha dedicat a "protegir Matas i tota la seva època".

En quant a les formes de Bauzá, Thomàs ha trobat "sobreactuada" l'actitud del president, que ha llegit el discurs en tot moment i que ha fet servir el registre col•loquial per afrontar un text que estava escrit en català literari. El portaveu socialista ha acabat per afirmar el desig que "d'aquí a poc temps hi hagi nous aires per aquesta terra".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube