Imprimeix
PDF

Vicent Torres ofereix a Serra el suport del PSOE d'Eivissa a la decisió de rebutjar el traspàs de promoció turística que proposa el Govern Balear

Vicent Torres març 2015El secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE) i candidat a la presidència del Consell Insular, Vicent Torres, ha ofert avui "tot el suport" dels socialistes a Vicent Serra si pren la decisió de no firmar el traspàs de la competència de promoció turística, com han fet la resta de consells de Balears:

"Si Vicent Serra vol fer un favor a la promoció turística d'Eivissa, si vol fer un favor als eivissencs, que no firmi aquest traspàs. Li donaríem tot el nostre suport, justament, per no firmar. No el criticaríem".

Vicent Torres ha recordat que "falten tres mesos per a les eleccions. Ara no ve de tres mesos, la promoció ha acabat, la fira de Berlín és pràcticament una fita de finalització de la promoció turística de la temporada 2015. En aquests tres mesos, tampoc passarà res si no es firma", ha dit Torres, proposant que aquesta responsabilitat de tancar un acord l'assumeixi el nou govern que surti escollit en les eleccions del mes de maig.

El líder socialista ha insistit que "Eivissa és una marca potentíssima, és la marca número 1 de Balears", i per aquesta raó "el gran error de Vicent Serra seria firmar aquest traspàs de competències dotat amb un milió i poc d'euros. No sé si Vicent Serra en sap o no de promoció turística, però quan estam parlant que ens fa falta més promoció i, per tant, ens fa falta més producte en temporada baixa per poder desestacionalitzar, no sé quina promoció, quin producte, quin canvi de model vol aportar amb un milió d'euros".

Vicent Torres ha dit que "no volem que se'ns condemni a un mal finançament amb aquesta matèria i li demanam que no firmi", recordant que el rebuig al traspàs ha arribat, no només del Consell de Formentera progressista, sinó també del president del Consell de Menorca, Santiago Tadeo, que com Serra també és del Partit Popular. El rebuig al traspàs de promoció turística amb finançament del tot insuficient també "és la postura que el Partit Socialista sempre ha defensat, tant a Menorca com a Eivissa".

El secretari general i candidat socialista a la presidència del Consell d'Eivissa ha recordat que l'anterior legislatura, amb ell mateix com a director general de Turisme, "no vàrem dubtar a no dur-ho a terme, quan vàrem veure que l'entorn econòmic en què ens estàvem movent per aquest traspàs de competències, a darrers de legislatura, no era l'adequat. Vàrem dir que una promoció turística mal dotada era un retrocés".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube