Imprimeix
PDF

Vicent Torres: “Si els socialistes no haguéssim deixat el nou Hospital Can Misses pràcticament acabat, Bauzá hauria eliminat el projecte”.

Vicent Torres i Pilar CostaEl secretari general de la FSE-PSOE i candidat a la presidència del Consell d'Eivissa, Vicent Torres, ha qualificat la visita d'avui de José Ramón Bauzá al nou Hospital Can Misses com a "hipòcrita" i "electoralista", ja que "si els socialistes no haguéssim deixat el nou Hospital pràcticament acabat, Bauzá hauria eliminat el projecte amb el seu paquet de retallades a la sanitat pública".

Vicent Torres s'ha mostrat "convençut" que si Bauzá hagués pogut, "hauria esborrat el nou Hospital de les inversions del Govern, però no li vàrem deixar marge perquè l'obra estava pràcticament acabada".

Mentre "els socialistes construïm hospitals, el PP els retalla i els privatitza", ha lamentat Vicent Torres, criticant que "després tengui la cara de venir-lo a inaugurar de manera encoberta a dos mesos de les eleccions, com si aquest Hospital fos mèrit seu". El líder socialista ha recordat que "si avui Bauzá pot visitar un nou Hospital a Eivissa, és perquè en el 2007 va haver-hi una majoria ciutadana d'aquesta illa que va acabar amb el govern de Jaume Matas perquè, entre altres coses, volia un nou Hospital públic, en comptes d'autopistes".

El PSOE s'ha compromès a "aturar l'hemorràgia de retallades i privatitzacions a la sanitat pública" després de les eleccions de maig. Com ha dit, la privatització de la radioteràpia és només "la primera de moltes més privatitzacions que preveu el PP si guanya les eleccions".

"Tot l'Hospital Can Misses pot acabar en mans privades, si deixam que el PP de Bauzá i Serra governi durant quatre anys més, com ha intentat el govern de Madrid", ha afirmat Torres, recordant que va ser gràcies al Tribunal Superior de Justícia de Madrid que es va aturar la privatització d'un total de 6 hospitals de la comunitat autònoma madrilenya.

Vicent Torres també ha criticat que Bauzá vengui a inaugurar el nou Hospital, després d'haver-lo obert dos anys més tard del previst i sense que ofereixi cap nova especialitat: "Tenim un nou hospital, magnífic, però sense cap especialitat nova i, fins i tot, amb menys personal sanitari que abans per culpa de les retallades de Bauzá", ha criticat el líder dels Socialistes d'Eivissa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube