Imprimeix
PDF

El PSOE impugna davant la Junta Electoral Provincial la retirada de les meses electorals de Cala de Bou

bel oliver queixa junta electoral abril 2015La secretaria d'Organització del PSIB-PSOE i representant legal del partit, Bel Oliver, ha presentat aquest matí un recurs davant la Junta Electoral Provincial per impugnar la ubicació prevista d'algunes meses electorals al municipi de Sant Josep per les Eleccions Municipals del 24 de maig.

Concretament, el PSOE vol impugnar el trasllat de totes les meses de Cala de Bou a es Vedrà, al·legant els següents motius:

En primer lloc la distància, ja que bona part dels votants hauran de recórrer entre 4 ó 5 kilòmetres per anar a votar, una decisió que dificulta la participació i l'accés dels ciutadans i ciutadanes a les urnes.

En segon lloc, la densitat de població: la zona de Cala de Bou i Port des Torrent, està situada a la part mes Nord oest del municipi. Està just dins la badia de Portmany, als límits del terme municipal i aferrats al T.M. de Sant Antoni. Els vesins d'aquella zona, multipliquen per 5 els vesins del dispers municipi de Sant Agustí des Vedrà, tot i que pertanyen a la mateixa zona.

En tercer lloc, que la decisió de l'Ajuntament de traslladar les meses de Cala de Bou a Es Vedrà no ha estat en absolut consensuada amb l'oposició. De fet, PSOE en va tenir coneixement a través del BOIB.

Finalment, es destaca que aquest trasllat és "molt sospitós", ja que en les darreres convocatòries electorals, a la zona de Cala de Bou han obtingut molts millors resultats de les forces d'esquerres (i especialment el PSOE ) que no pas el PP.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube