Imprimeix
PDF

El PSOE des Mercadal i Fornells presenta una candidatura amb empenta, il•lusió i vocació de serveis per potenciar la centralitat d’Es Mercadal i la singularitat de Fornells

Candidatura Es Mercadal"Honradesa, capacitat de feina, preparació, honestedat, transparència i vocació de servei públic, és el que cercava i ho he trobat en els meus companys de candidatura."

Amb aquesta satisfacció per haver assolit l'objectiu marcat ha descrit el candidat a la Batlia d'Es Mercadal i Fornells Xisco Ametller a les persones que l'acompanyen en la llista. Aquesta candidatura combina "joventut i a la vegada experiència, amb molta il•lusió i empenta, i no tinc cap dubte que és un grup amb vocació de govern;" ha detallat Ametller durant l'acte de presentació de la candidatura que també ha comptat amb la presència de les caps de llista del PSOE Menorca a Consell i Parlament, Susana Mora i María José Camps.

Ametller ha iniciat el seu parlament recordant com fa 12 anys, quan s'estrenava políticament, va emfatitzar dues paraules que s'han mantingut sempre en el seu ideari: "FER MUNICIPI. Compromís que mai he oblidat, des d'aquell moment he procurat fer feina des de sa proximitat, i fer-ho per tots d'igual manera, sigui qui sigui, pensi com pensi i visqui on visqui. Som molt conscient que un batle ho és de tothom i més, quan dins el seu municipi hi ha diferents pobles amb sensibilitats diferents."

Aquest compromís de feina s'ha traduït en què tot i les dificultats "hem aconseguit travessar aquests 4 anys de govern sense retallades locals i congelant la fiscalitat, conscients que molta gent ho està passant malament; hem mantingut i fins i tot millorat els serveis bàsics i les ajudes als col•lectius més necessitats i a les entitats dels pobles. A més pagam a 20 dies, no hi ha factures pendents al calaix, hem baixat l'endeutament en un 26%."

Compromisos que també es poden palpar "A Es Mercadal: la nova escola de música, la peatonalització del Carrer Nou, l'obertura de l'accés viari que accedeix a l'aparcament d'es molí, creació del Parc Forestal de Son Parc, les noves voravies a Platges de Fornells, la passarel•la d'Arenal den Castell, el Centre d'Interpretació del Far de Cavalleria, es propi Centre de Dia que prest serà una realitat, es nou Local Social i altres millores a la Zones Esportives."

I a Fornells, "hem millorat carrers i serveis, l'accés al centre per ses galeries; hem prioritzat les fórmules per desestacionalitzar, tots sou conscients de la magnitud de les proves esportives que s'han posat en marxa, com la mitja marató, el triatló, els mercats, o les regates. També són imminents les obres del centre per a majors."

De la feina feta, a la que el PSOE des Mercadal i Fornells és compromet a fer per "potenciar la centralitat des Mercadal i la singularitat de Fornells. Hem de saber donar una altra passa endavant en benefici dels veïns i de tots els que visiten el nostre municipi. Aprofitarem amb seny ses magnífiques qualitats del nostre territori per dinamitzar la nostra economia i així incrementar el benestar de tots els veïns des Mercadal de Fornells i ses Zones Turístiques."

Un programa que parteix del convenciment "que atendre les petites coses que preocupen als vesins és un gran encert;" però que també incorpora projectes de més envergadura, "que requereixen un major esforç al qual estem disposats. Tenim clar que el primer és el que preocupa a les persones:

• Instarem a tenir metge les 24 hores al municipi.

• Instarem a la construcció d'una nova escola pública (3 a 14 anys)

• S'instauraran assemblees ciutadanes per retre comptes.

• Es milloraran progressivament les zones esportives. As Mercadal seguim confiant amb la possibilitat d'una piscina climatitzada i pista de tenis, sempre que es rebin aportacions d'altres administracions o es pugui alienar patrimoni. No es farà apujant impostos

• Es remodelarà l'espai cultural, ca n'Angel.

• S'aprovarà un PGOU, aplicant criteris sostenibles. S'executarà un Pla de Millora Rural, millorarem camins i parets seques potenciant les barreres d'ullastre que tant caracteritzen el nostre entorn rural.

• A les zones turístiques. Prioritzarem: la dotació de serveis a Macaret, el sanejament a Punta Grossa, la 3a fase d'obres a Son Parc, les voravies a Platges de Fornells, la nova EDDAR d'Addaia i eliminar l'estació impulsora de Ses Salines.

• Iniciarem un procés de pressupostos participatius i s'optimitzaran els recursos municipals mantenint la fiscalitat i deute el més baix possible.

• Instarem a la construcció d'un carril bici entre Es Mercadal i Fornells

• Posarem en funcionament el Centre de dia de Mercadal i també volem que a Fornells hi hagi una extensió."

En definitiva projectes concrets, que "fan municipi" amb les necessitats de les persones com a epicentre i un equip humà que acompanya a Xisco Ametller ben preparat, amb il•lusió, empenta i vocació de servei públic.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube