Imprimeix
PDF

Pilar Costa critica la “semiprivatització” de més serveis mèdics a Can Misses i la “mala gestió” del Partit Popular

Pilar Costa FSELa diputada i cap de llista del PSOE al Parlament per Eivissa, Pilar Costa, ha recriminat al Partit Popular la "semiprivatització" d'un nou servei mèdic a Can Misses, amb la contractació per un mes d'anestesistes d'una empresa privada, i la "mala gestió" per part del PP, el que ha provocat una "degradació" de la salut pública.

Costa ha denunciat que el PP "aprofita les seues pròpies retallades, perquè la manca de professionals és conseqüència de les seues retallades i de no haver previst amb antelació abans d'obrir l'hospital nou de Can Misses les noves incorporacions que farien falta, aprofiten tota aquesta situació que ells mateixos han provocat, per semiprivatitzar un servei essencial com pugui ser l'anestèsia".

La candidata del PSOE ha dit que "ens alegrarem sempre dels reforços que es portin a Can Misses, sobretot per alleugerir les llistes d'espera de qualsevol tipus d'intervenció", però ha insistit que "no podem compartir la mala gestió que s'està fent en el nou Hospital de Can Misses.

Costa ha recordat que "ja fa prop de 3 anys que es varen reunir tots els caps de servei de totes les especialitats de Can Misses per fer arribar a la gerència aquelles necessitats d'especialitats que farien falta per quan s'obrís el nou hospital. Com no s'ha fet a temps, ara el Partit Popular, amb una gestió a la desesperada, contracta a una empresa personal sanitari, com són els anestesistes, i a més només la contracta per un mes, que casualment coincideix amb la campanya electoral".

La candidata socialista al Parlament ha insistit que "la sanitat és una cosa massa important perquè cap partit polític hi pugui jugar amb ella". Des del PSOE, Costa s'ha compromès assumir "de manera seriosa la convocatòria de places públiques al nou Hospital de Can Misses", per tal d'assegurar la correcta dotació de personal que hi fa falta.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube