Imprimeix
PDF

El tercer spot de campanya del PSIB-PSOE, amb els candidats Toni Pareja i Martí X. March, ja es pot veure a través de les xarxes socials.

120515 CandidatsEl tercer spot electoral del PSIB PSOE és un nou episodi de les 'Converses entre candidats', que protagonitzen aquest cop Toni Pareja, membre de la llista socialista a l'Ajuntament de Palma, i Martí March, número sis a la candidatura que encapçala Francina Armengol al Parlament per Mallorca.

Una conversa asseguts a una terrassa, on s'expliquen els valors i els motius per a presentar-se a unes eleccions a les llistes del PSIB-PSOE. Aquest és l'argument del segon vídeo electoral del PSIB-PSOE, que ja està disponible a aquest enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=xH2IBOwj37E

Aquesta sèrie d'spots electorals de candidats socialistes 'Pel canvi segur', mostren a membres de les llistes socialistes i serveixen per a posar en valor la dimensió i la preparació d'un equip de persones que, en paraules de la cap de llista al Parlament Francina Armengol, "està preparat per a governar des d'avui mateix".

L'spot forma part del material de campanya que els socialistes difonen amb èxit a través de les diferents xarxes socials, on les etiquetes #VotaPSOE, #PelCanviSegur i #KMdeSocialismo han estat profusament seguides a Twitter i compartides a Facebook. Aquest vídeo també es difon als mitjans públics dins dels espais de propaganda electoral que emet IB3 TV, i la seva versió radiofònica es pot escoltar a les emissores públiques, IB3 Ràdio i RNE.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube