Imprimeix
PDF

Vicent Torres felicita el conjunt de la ciutadania d’Eivissa per la renúncia de Cairn Energy a les prospeccions i reitera el “compromís socialista” de prohibir per llei aquests projectes

Vicent Torres prospeccionsEl secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE), Vicent Torres, ha manifestat la "felicitació al conjunt de la ciutadania d'Eivissa" després de conèixer-se que l'empresa Cairn Energy ha demanat la renúncia a la concessió atorgada per realitzar prospeccions petrolíferes a la zona marítima situada entre Eivissa i València.

 

El secretari general socialista també ha telefonat el president del Consell en funcions, Vicent Serra, per manifestar-li la felicitació en nom del Partit Socialista i que la faci extensiva al conjunt de la corporació i molt especialment al personal de la casa que ha estat treballant en les al·legacions i en el seguiment de l'expedient.

Vicent Torres ha recordat, no obstant, que "la lluita contra les prospeccions encara no ha acabat", ja que encara "hi ha altres projectes en tramitació, així com una llei que empara i fomenta aquestes prospeccions a la Mediterrània. L'amenaça "continua molt viva" amb els projectes de Seabird i Spectrum, ha dit Torres, i perquè "es poden concedir noves concessions de prospeccions, amb l'actual legislació".

El secretari general ha dit que els socialistes "avui estam molt satisfets, però ens comprometem a treballar per eliminar definitivament aquesta amenaça, ja sigui des del Consell d'Eivissa com des del Govern de les Illes Balears, si tenim la responsabilitat de governar". Torres ha recordat que "tenim el compromís del nostre secretari general, Pedro Sánchez, que un govern socialista farà les modificacions legals que siguin necessàries per blindar el mar balear de projectes de prospeccions de petroli o gas".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube