Imprimeix
PDF

Vicent Torres: “La presidència de Francina Armengol és una excel·lent notícia per a Eivissa, perquè coneix les nostres necessitats, els nostres problemes i està plenament compromesa amb la nostra illa”

Vicent Torres i Francina ArmengolEl secretari general de la FSE-PSOE, Vicent Torres, ha assistit a la constitució del nou Parlament de les Illes Balears sorgit de les eleccions del 24 de maig.

Allà, Torres ha qualificat d'"excel·lent notícia per a Eivissa" l'acord entre el PSIB-PSOE, Més i Podem per investir Francina Armengol com a presidenta del Govern. Vicent Torres ha destacat que Francina Armengol "coneix les nostres necessitats, els nostres problemes i està plenament compromesa amb la nostra illa".

Torres ha dit que Armengol "era l'única candidata que coneix molt bé Eivissa" i, a més, "és molt conscient de les necessitats de les illes, perquè ha estat presidenta del Consell Insular de Mallorca i ha viscut de primera mà problemes com la falta de finançament o de competències dels consells insulars".

El secretari general socialista i candidat del PSOE a presidir el Consell Insular d'Eivissa ha destacat que "la sanitat, l'educació i els serveis socials de la nostra illa tornaran a estar al servei de les persones" després d'una etapa "desastrosa" del govern de Bauzá.

Amb Francina Armengol com a presidenta del Govern de les Illes Balears, "des del primer dia podrem abordar problemes com la falta d'aigua, les depuradores o la falta de finançament en promoció turística", ha dit Vicent Torres.

Com a secretari general de la FSE-PSOE, Torres també s'ha mostrat "molt orgullós en nom de tots els i les socialistes d'Eivissa d'haver ajudat a fer possible que aquesta Comunitat tengui la primera dona presidenta".

Vicent Torres també ha felicitat els diputats del PSOE d'Eivissa en la legislatura que avui comença al Parlament de les Illes Balears, Pilar Costa, Xico Tarrés, Silvia Limones i Enric Casanova, als quals els ha desitjat "molta sort i bona feina en defensa dels interessos d'Eivissa, que estic convençut que faran".

El futur del Consell d'Eivissa

El secretari general de la FSE-PSOE també s'ha referit a la proposta del PP de Vicent Serra d'abordar una possible entesa al Govern del Consell: "L'únic acord que contempla el PSOE és el de les forces progressistes. Ens vàrem presentar a les eleccions amb el compromís d'un canvi, i aquest canvi de cap manera passa per un acord amb el PP".

Torres ha dit que "amb Vicent Serra m'hi vull asseure a parlar tot el que faci falta durant els pròxims quatre anys, però en cap cas serà per parlar d'un acord de govern o d'investidura". A més, ha recordat que "el PP ha tengut l'oportunitat durant els últims quatre anys de governar arribant a acords, i no ho ha volgut fer".

Vicent Torres ha dit sentir-se "molt satisfet" de les negociacions que es porten a terme amb Podem-Guanyem per concretar un acord al Consell, ja que hi ha una "molt bona sintonia". Torres està convençut que l'acord sobre el document definitiu de polítiques públiques que ha de desenvolupar el Consell d'Eivissa durant els pròxims quatre anys "és qüestió de dies".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube