Imprimeix
PDF

L’Executiva de la FSE-PSOE constitueix el Comitè Electoral per a les eleccions generals

Executiva FSE Juliol 2015La Comissió Executiva de la FSE-PSOE ha acordat avui la constitució de la Comissió Gestora que dirigirà l'Agrupació Local del PSOE de Vila fins a la pròxima assemblea, després de la renúncia del secretari general Marc Costa.

La Gestora estarà formada, a proposta de la mateixa Executiva sortint, per les persones de Vicent Torres Ramon, que en serà el president, Carmen Boned i Patricia Abascal.

Vicent Torres ha aprofitat la reunió d'avui per manifestar l'"agraïment públic" dels socialistes a la tasca de Marc Costa com a secretari general de Vila durant els 8 anys que ha ocupat el càrrec. "Marc Costa és un gran socialista, que ha fet una gran feina, tant com a responsable de l'Agrupació, com en la seua responsabilitat de regidor a l'Ajuntament, i esperam poder seguir comptant amb ell per a futurs projectes en favor del seu municipi i de la nostra illa", ha manifestat Vicent Torres.

La Comissió Executiva de la FSE-PSOE, reunida aquesta tarda, ha aprovat la constitució del Comitè Electoral de cara a les pròximes eleccions generals, en les que Pedro Sánchez aspira a la presidència del Govern de l'Espanya. La responsable del Comitè Electoral serà la secretària d'Organització de la FSE-PSOE, Marta Díaz. Com ha manifestat el secretari general, Vicent Torres, "sortim d'unes eleccions i tornam a entrar en una altra campanya", que el Partit Socialista afronta amb l'objectiu de "guanyar les eleccions" i "fer arribar al conjunt d'Espanya el canvi que ja ha arribat a la majoria d'institucions d'Eivissa".

Vicent Torres ha destacat que Pedro Sánchez "serà un gran president d'Espanya", ja que representa "una manera nova de fer política", com ha demostrat durant l'últim any d'ençà que va ser escollit secretari general socialista i, posteriorment, amb la seua elecció com a candidat socialista a la presidència del govern del país.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube