Imprimeix
PDF

Francina Armengol participa demà al Comitè Federal del PSOE que engegarà la maquinària per a les eleccions generals

FAS Oficial CEFLa secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, participarà demà al Comitè Federal del PSOE, que es celebrarà a Madrid, i en el qual es preveu que s'engegui la maquinària de cara a les properes eleccions generals.

Durant la trobada, que obrirà el secretari general i candidat a la presidència del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, es preveu que s'aprovi el calendari d'elaboració de llistes i candidatures per al Congrés dels Diputats i al Senat.

Amb aquesta reunió, el PSIB-PSOE inicia el procés per a unes eleccions generals de cabdal importància, i que afronta amb l'objectiu d'aconseguir a Espanya el canvi que ha començat a Balears i que està tornant drets, llibertats i serveis als ciutadans i ciutadanes de les quatre illes.

Prèviament al Comitè Federal, on també hi prendrà part la secretària d'Organització del PSIB-PSOE, Bel Oliver, entre d'altres, es celebrarà una Comissió Executiva i un Consell Territorial on es preveu que s'estableixin línies d'actuació per fer front a la crisi humanitària europea des de cada comunitat autònoma.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube