Imprimeix
PDF

Els candidats d'Eivissa reben el suport de Zaida Cantero en la presentació de les llistes socialistes

Candidats Eivissa amb Zaida CanteroEls candidats del PSOE d'Eivissa a les eleccions generals del 20 de desembre han rebut avui el suport de Zaida Cantero, número 6 de la llista de Pedro Sánchez per Madrid i que s'ha desplaçat a Palma per participar en l'acte de presentació de les candidatures del PSIB-PSOE a les generals.

Sofía Hernanz i María Luisa Millán, número 2 i 8 a la llista del PSOE al Congrés, i Simón Planells, candidat al Senat per les illes d'Eivissa i Formentera, han destacat que "Zaida Cantero representa la lluita del PSOE per la igualtat, que en aquest país sempre ha avançat gràcies als governs socialistes".

L'actual diputada i candidata, Sofía Hernanz, ha dit que el 20 de desembre "ens hi jugam molt, no només el canvi que necessita Espanya amb Pedro Sánchez com a president, sinó molt directament a Eivissa, on hem viscut l'etapa més fosca d'oblit i menyspreu als ciutadans i ciutadanes de la nostra illa". Segons Hernanz, "la nostra illa mereix representants que treballin i que es preocupin, i no diputats i senadors 'missing', com han estat Enrique Fajarnés i Pepe Sala tots aquests anys".

Hernanz ha afirmat que "els socialistes sortim a guanyar aquestes eleccions" i que "Pedro Sánchez ser un bon president per a Espanya i un bon president per a Eivissa i Formentera".

Sofía Hernanz també ha destacat que "la lluita per la dignitat i la igualtat és un dels pilars de l'ideari socialista". Després de quatre anys de "retrocés com no havíem vist en 30 anys, hem de recuperar tot el camí perdut per culpa d'un president com Mariano Rajoy i ministres com Gallardón i o el mateix Pedro Morenés, que va mirar cap a un altre costat d'una manera absolutament impresentable quan va es denunciar el cas d'assetjament sexual i laboral que va patir Zaida Cantero a l'Exèrcit".

Durant l'acte de presentació de candidatures, Simón Planells ha dit que el "Senat ha de ser una cambra de vertebració territorial", que ha de ser possible gràcies a la proposta de reforma constitucional que impulsa el PSOE i que pretén recollir, entre moltes altres qüestions, les especificitats de la insularitat, cosa que no contempla l'actual Constitució de 1978.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube