Imprimeix
PDF

El PSOE d’Eivissa vota en un 88% a favor dels acords per conformar un govern progressista i reformista presidit per Pedro Sánchez

Sofía Hernanz vota pactesEl PSOE d'Eivissa ha donat un suport majoritari, amb un 88% de vots afirmatius, als acords per conformar un govern progressista i reformista presidit per Pedro Sánchez, en la consulta a la militància.

Del total de vots presencials, 110 han estat de 'sí , 12 'no' i 3 en blanc, segons el recompte que s'ha realitzat en finalitzar la jornada de votació.

La secretària d'Organització de la FSE-PSOE, Marta Díaz, ha qualificat la jornada de votacions d'"històrica", ja que "per primera vegada s'ha donat la veu a la militància en una proposta d'acord per conformar govern a Espanya". A més, ha destacat, "ha quedat clar el pronunciament de la militància d'Eivissa en favor del govern progressista i reformista que proposa Pedro Sánchez".

Dels 313 militants inscrits al cens de la Federació Socialista d'Eivissa, han votat 148 persones, de les quals 125 ho han fet de manera presencial i 23 'online'. Això suposa un 47% de participació del total del cens. Una participació que la secretària d'organització ha qualificat de "molt bona", atesos els inconvenients del pont festiu i d'haver estat un dia de pluja.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube