Imprimeix
PDF

La FSE-PSOE felicita al grup del Consell i considera irresponsable l’actitud de Podemos respecte al desdoblament de Ca na Negreta

Vicent Torres executiva FSE maig 2016La Comissió Executiva de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE) vol manifestar públicament la seua felicitació al grup del Consell i al president, Vicent Torres, que continuen treballant en favor de la ciutadania de l'illa.

El desdoblament de Ca na Negreta és una obra de caràcter urgent que no pot esperar ni un dia més, i molt menys per discussions internes de determinats partits polítics o per les tàctiques electoralistes.

Gràcies a la bona gestió del Departament de Territori i Mobilitat, que dirigeix la socialista Pepa Marí, el projecte de Ca na Negreta i el Pla director estan a punt per a la seua aprovació al Ple del Consell, després dels anys de paràlisi del Partit Popular.

Si el grup del PSOE votàs en contra del Pla director, com pretén fer Podemos, el projecte de Ca na Negreta quedaria completament aturat, sense possibilitat d'executar-se, durant anys. El PSOE no pensa actuar d'aquesta manera tan irresponsable.

Una situació que ja es va viure amb l'aprovació del conveni per a la reobertura del CETIS i que ara es repeteix respecte a Ca na Negreta. Si des de Podemos no volen ni que s'obri l'estació d'autobusos, ni que es faci la carretera (malgrat que els dos assumptes formen part dels acords de govern), que ho diguin clarament, en comptes de buscar excuses en els altres.

Respecte a les declaracions del Partit Popular, referent al seu suport al Pla director de carreteres, els Socialistes recorden que qui realment està actuant i "traient les castanyes del foc" dels problemes d'aquesta illa és el govern de canvi al Consell, fent possibles projectes que amb el PP varen estar quatre anys embarrancats.

El Partit Popular va tenir tota una legislatura per governar i tirar endavant projectes com el desdoblament de Ca na Negreta i no va ser capaç de fer-ho. El que ha de fer el PP és reconèixer la feina del nou govern del Consell, que està desbloquejant aquesta i altres inversions que varen quedar paralitzades per la seua política de retallades.

El PSOE recorda que des del primer moment ha mostrat el seu rebuig al Pla director sectorial de Carreteres elaborat pel Partit Popular, com ho va demostrar amb el seu vot en contra l'any 2014. Si ara el grup del Consell ha assumit la responsabilitat de la seua tramitació i aprovació definitiva, ha estat amb l'únic objectiu de poder executar sense més demores el desdoblament de Ca na Negreta.

Aquest compromís i determinació del PSOE del Consell d'Eivissa per resoldre el problema de la carretera de Santa Eulària, que diàriament pateixen centenars de residents i turistes, mereix tot el suport i felicitació per part de la Federació Socialista d'Eivissa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube