Imprimeix
PDF

Toni Costa aposta pel diàleg i el compromís "per seguir construint el que tant ha costat a una generació d'espanyols"

Toni Costa Sofía Hernanz i Vicent TorresEl candidat del PSOE d'Eivissa al Senat per a les pròximes eleccions generals del 26 de juny, Toni Costa, en la presentació aquest matí als mitjans informatius ha manifestat que, en cas de ser elegit, treballarà "des de l'endemà" de les eleccions pels interessos de "tots els ciutadans" de les Pitiüses.

"No seré el senador del PSOE o el senador del PP; seré el senador de tots els ciutadans d'Eivissa i Formentera ", ha assegurat

Toni Costa, que ha estat acompanyat per la candidata socialista al Congrés, Sofia Hernanz, i pel secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE), Vicent Torres, aposta per "el compromís i el diàleg" per seguir construint "el edifici que tant treball ha costat a una generació sencera de ciutadanes i ciutadans espanyols ", sempre -ha emfatitzat-" posant per davant els interessos dels eivissencs i formenterers ". En aquest sentit, s'ha mostrat partidari de fer les reformes polítiques i institucionals "que calguin", sempre que aquestes no impliquin el sofriment de més persones i sempre "a partir de polítiques progressistes que es plantegin des del diàleg i el compromís" i que tinguin el punt de mira en "millorar l'economia, la qualitat de vida de les persones i el medi ambient".

Per la seva banda Sofia Hernanz s'ha referit al perfil polític i humà del que a partir d'ara serà el seu company de viatge fins al proper 26 de juny destacant la seva capacitat, experiència i, molt especialment, "el seu compromís". Per a la candidata al Congrés, Toni Costa és "la persona idònia i un privilegi per a la política activa".

El secretari general de la FSE i president del Consell d'Eivissa, Vicent Torres, també ha tingut paraules d'elogi cap a Toni Costa "que mai ha dit no al partit" i ha assegurat que si és elegit senador "els ciutadans han de saber que tindran una veu ferma a Madrid per defensar els interessos d'Eivissa i Formentera ".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube