Imprimeix
PDF

Centenars de persones acompanyen a Pedro Sánchez durant la seva visita a Eivissa

Pedro Sánchez Eivissa 28-05-16Més de 500 persones van acompanyar el dissabte a Eivissa al secretari general i candidat a la presidència del Govern, Pedro Sánchez, durant els actes organitzats amb motiu de la seva visita a la nostra illa.

Desenes de seguidors i simpatitzants s'amuntegaven al voltant del líder socialista en el seu recorregut per les parades del Mercat Nou on, acompanyat pel president del Consell d'Eivissa, Vicent Torres, l'alcalde Rafa Ruíz, i pels candidats al Congrés i al Senat , Sofia Hernanz i Toni Costa, respectivament, repartia flors i es fotografiava amb els comerciants i compradors que li traslladaven les seves peticions.

Posteriorment, al Parc de la Pau, i enmig d'una gran expectació, Pedro Sánchez assegurava durant la seva intervenció que "el canvi no té intermediaris" i que el canvi "és necessari" perquè Eivissa "tingui garantit el subministrament d'aigua; perquè Balears compti amb un finançament just; i perquè es garanteixi una mobilitat entre illes amb una tarifa plana ".

Després de recordar els èxits aconseguits al nostre país pels socialistes en matèria social, sanitària, o educativa, "que no haguessin estat possibles sense el compromís de milions d'espanyols que van votar el PSOE", Pedro Sánchez recordava que el pròxim 26 de juny "ens juguem per quin camí han de discórrer Espanya i les illes "i que Mariano Rajoy" ha utilitzat la crisi per desmantellar l'estat del benestar ".

El PP representa "el mal govern" amb un president "B" i Podem ha posat moltes "excuses" des del 20 de desembre per no donar suport a Sánchez. "Mentre altres van a parlar de sigles i de butaques, nosaltres anem a parlar de solucions".

"Per això us demano que els socialistes guanyem les eleccions i no hi hagi intermediaris", i després parlaré amb la resta de forces ". "Si el PSOE és la primera força política al 26J, aquells que van bloquejar el canvi ja no tindran excuses per seguir instal·lats en el no, per això hem de guanyar les eleccions". "Aquesta vegada serà que sí, aquesta vegada guanyarà el PSOE", sentenciava el candidat socialista al final de la seva intervenció.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube