Notícies

21 gener 2018, 11.34
2018-01-21-11-37-35El diputat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, ha registrat una sèrie de preguntes dirigides al Ministre d'Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal, pel seu desconeixement de la realitat turística de Balears manifestat amb les seves...
15 gener 2018, 12.39
2018-01-15-12-42-33El Grup Parlamentari Socialista ha exigit avui al PP que torni els doblers cobrats de forma irregular per finançar la campanya electoral del 2007. Així ho ha expressat el portaveu, Andreu Alcover, assegurant que «el PP menteix i ho sap, perquè hi ha dues...
12 gener 2018, 12.45
2018-01-12-12-50-34El PSIB-PSOE ha acusat al president del PP, Biel Company, de ser un triler per intentar tapar el que confirmen les sentències judicials: que els populars van finançar il·legalment la campanya electoral del 2007. Un sistema que pel que es veu als mitjans...

andreu alcover junta portaveus 4 oct 2017Sobre la situació de Catalunya, Andreu Alcover ha criticat l’actitud de Rajoy que «segueix sense fer res» i ha lamentat que el rei, en el seu discurs, «no va parlar en cap moment de diàleg, quan és l’única solució possible» al conflicte

Després de l’habitual Junta de Portaveus del Parlament de les Illes Balears, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha anunciat que els grups parlamentaris del PSIB-PSOE, Podem, MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca han registrat una sol·licitud de compareixença de la diputada del PP Núria Riera a la comissió de l’Estatut del Diputat per tal que doni explicacions sobre «l’abús del reglament» que va fer.

Els grups que donen suport al Govern de les Illes Balears han elegit aquesta fórmula per exigir explicacions a Riera després que durant el mes d’agost, amb una activitat parlamentària gairebé nul·la, la diputada popular aprofités una excedència demanada a la seva plaça de funcionària de l’administració per passar a cobrar una dedicació exclusiva, en lloc del cobrament per dietes per assistència que cobrava habitualment i, pel qual, hauria percebut una quantitat econòmica molt inferior.

Els socialistes demanen explicacions a la diputada del PP per aquest «excés en la interpretació del reglament», al mateix temps que s’estan estudiant les fórmules per evitar que es torni a produir un cas com aquest.

Catalunya
Sobre la situació que es viu a Catalunya, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha criticat durament la postura del president Rajoy que «segueix sense fer res» davant la crisi territorial i política més gran de la democràcia, continuant l’estratègia marca de la casa Rajoy que ha provocat part de la situació que vivim avui.

Alcover també ha mostrat la preocupació dels socialistes amb el discurs d’ahir del rei perquè «no parlar en cap moment de diàleg», una paraula que van trobar a faltar perquè «el diàleg sense condicions és l’única solució possible al conflicte de Catalunya».

En aquest sentit, Andreu Alcover ha recordat que els socialistes «no ens hem cansat de posar possibles solucions damunt la taula», posant com exemple un article publicat avui mateix per l’exsecretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, «apuntant una de les possibles solucions que passa pel que hem dit moltes vegades: diàleg, reforma de la Constitució i avançar cap a un estat federal».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube