Notícies

21 febrer 2018, 13.15
2018-02-21-13-17-52El PSIB-PSOE ha qualificat de "totalment desproporcionada" la sentència del Tribunal que condemna al raper Valtonyc a tres anys i mig de presó. Així ho ha expressat el portaveu dels socialistes de Balears, Iago Negueruela, qui ha afegit que "tot...
21 febrer 2018, 09.21
2018-02-21-09-26-37"Antich se muestra muy crítico con el Gobierno, al que acusa de estar haciendo "dejación de sus obligaciones" y le pide que "no obstaculicen más la reconciliación", "ni la defensa de los derechos humanos" que persigue esta normativa "Y, por favor, no...
19 febrer 2018, 12.19
2018-02-19-12-21-54El PSIB-PSOE ha criticat que el president del PP de Balears, Biel Company, "ha quedat retratat assistint amb Bauzá a una manifestació per defensar la sanitat pública després d'haver acomiadat 1.400 professionals sanitaris, tancar els centres de salut els...

enrica casanova i xico tarres 5 oct 2017Xico Tarrés ha destacat que la iniciativa servirà per «col·locar al segle XXI a alguns sectors del a societat que encara pateixen discriminacions»

A la Comissió de Cultura, Educació i Esports s’ha aprovat per unanimitat una Proposició No de Llei, que ha defensat el diputat socialista Xico Tarrés i que ha estat signada per tota la resta de grups parlamentaris, en la que sol·licita a la Federació de Futbol de les Illes Balears que modifiqui l’article 148 lletra ˝d˝ del seu reglament per tal que les joves de 14 anys puguin seguir jugant als seus equips de categoria masculina fins que ho desitgin.

Actualment, segons el reglament de la Federació de Futbol de les Illes Balears, en el seu article 148, es poden constituir equips mixts integrats de jugadors de diferents sexes «fins a la categoria d’infantil», mentre que a altres comunitats autònomes com Andalusia o la Comunitat Valenciana sí que està permesa la categoria mixta en cadets i, fins i tot, en juvenils.

El diputat socialista Xico Tarrés ha defensat aquesta iniciativa que «col·loca al segle XXI a alguns sectors de la societat que encara pateixen discriminacions», apuntant que la PNL «no és cap revolució», ja que es tracta d’una qüestió que ja es contempla a altres comunitat autònomes i «és de justícia que també es faci a Balears».

De totes maneres, el canvi de normativa no permetria que aquestes joves puguessin competir en categories nacionals ja que depenen de les normes de la Federació Espanyola de Futbol, però sí ho podria fer a les competicions que es disputin dins el marc de les Illes Balears, pel que es resoldria el problema en gran part.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube