Notícies

13 desembre 2017, 12.39
2017-12-13-12-54-44Julio Cruz apela a la “comprensión” y “esfuerzo” del Ministro de Fomento para que “el 75% de subvención en el transporte aéreo” sea posible a partir de enero de 2018”, entre otras medidas, y así “los 2.380.000 personas que residimos en las Islas...
13 desembre 2017, 10.21
2017-12-13-10-23-48La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha assistit a Rubí per participar a la campanya electoral dels socialistes de Catalunya, en suport a la candidatura de Miquel Iceta a la presidència de la Generalitat. Un candidat del qual la...
12 desembre 2017, 14.41
aprovada-la-iniciativa-socialista-per-millorar-les-condicions-de-salut-i-seguretat-laboral-als-aeroports-de-les-illes-balearsDamià Borràs s’ha queixat de que «uns dels aeroports amb més rendibilitat econòmica d’Espanya no poder ser els aeroports amb més precarietat laboral» El diputat socialista ha denunciat les condicions laborals en les que desenvolupen la seva activitat...

enrica casanova i xico tarres 5 oct 2017Xico Tarrés ha destacat que la iniciativa servirà per «col·locar al segle XXI a alguns sectors del a societat que encara pateixen discriminacions»

A la Comissió de Cultura, Educació i Esports s’ha aprovat per unanimitat una Proposició No de Llei, que ha defensat el diputat socialista Xico Tarrés i que ha estat signada per tota la resta de grups parlamentaris, en la que sol·licita a la Federació de Futbol de les Illes Balears que modifiqui l’article 148 lletra ˝d˝ del seu reglament per tal que les joves de 14 anys puguin seguir jugant als seus equips de categoria masculina fins que ho desitgin.

Actualment, segons el reglament de la Federació de Futbol de les Illes Balears, en el seu article 148, es poden constituir equips mixts integrats de jugadors de diferents sexes «fins a la categoria d’infantil», mentre que a altres comunitats autònomes com Andalusia o la Comunitat Valenciana sí que està permesa la categoria mixta en cadets i, fins i tot, en juvenils.

El diputat socialista Xico Tarrés ha defensat aquesta iniciativa que «col·loca al segle XXI a alguns sectors de la societat que encara pateixen discriminacions», apuntant que la PNL «no és cap revolució», ja que es tracta d’una qüestió que ja es contempla a altres comunitat autònomes i «és de justícia que també es faci a Balears».

De totes maneres, el canvi de normativa no permetria que aquestes joves puguessin competir en categories nacionals ja que depenen de les normes de la Federació Espanyola de Futbol, però sí ho podria fer a les competicions que es disputin dins el marc de les Illes Balears, pel que es resoldria el problema en gran part.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube