Notícies

19 febrer 2018, 12.19
2018-02-19-12-21-54El PSIB-PSOE ha criticat que el president del PP de Balears, Biel Company, "ha quedat retratat assistint amb Bauzá a una manifestació per defensar la sanitat pública després d'haver acomiadat 1.400 professionals sanitaris, tancar els centres de salut els...
17 febrer 2018, 12.07
2018-02-17-12-09-20El portaveu socialista a la Comissió de Foment es va reunir amb els diputats socialistes de Balears, Canàries i Ceuta i Melilla per "coordinar una bateria d'actuacions amb les que fer realitat una reclamació de justícia" Després de la polèmica sorgida...
17 febrer 2018, 12.06
camps-qon-governam-els-socialistes-estam-demostrant-que-es-pot-fer-duna-altra-manera-som-lalternativaqLa membre del PSIB-PSOE Maria José Camps ha intervingut al Comitè Federal del PSOE on ha manifestat que "és absolutament necessari que el PSOE estableixi el seu propi full de ruta centrat en les persones" i "segueixi absolutament al marge de la...

Andreu Alcover i Thomàs 06-11-17Una vegada presentat el calendari de tramitació dels pressuposts pel 2018, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha instat a Biel Company «a explicar quines partides pressupostàries vol retallar per aplicar la rebaixa fiscal que proposa, ja que els ingressos serien menors».

Alcover ha criticat que ara el PP vulgui abaixar els imposts «quan els que afecten el 97% de la població de Balears han estat aprovats i augmentats per l'anterior govern de Bauzá i Company», la qual cosa deixa veure que «la recepta econòmica del PP segueix sent la mateixa de sempre: retallades, austeritat mal entesa i no fer inversions».

Davant tot això, el portaveu socialista ha destacat que tenim un Govern «estable, seriós, que per tercer any consecutiu presenta uns pressuposts en temps i forma amb l'objectiu de seguir acomplimnt el full de ruta marcat en els Acords pel Canvi i que destinen el 70% de la despesa no financera a polítiques socials».

Tot plegat a diferència del Govern d'Espanya, que a dia d'avui «ha incomplit el mandat constitucional de presentar uns pressuposts almenys tres mesos abans que acabi l'any, demostrant una vegada més que no fan els deures com sí els feim a Balears».

Uns deures que, tal com ha recordat Alcover, es fan des de la bona gestió econòmica ja que «complim el límit de dèficit, hem reduït el deute respecte el PIB, hem minvat a la meitat el període de pagament a proveïdors respecte el PP, tenim un creixement econòmic del 3,8% i seguim liderant la creació d'ocupació a nivell estatal».

Tota una feina que, a més a més, es fa sense retallades, retornant drets i millorant els serveis públics tan malmenats l'anterior legislatura del PP.

Xarxa hospitalària

D'altra banda, el diputat socialista Vicenç Thomàs ha anunciat el vot favorable dels socialistes a la modificació de la llei que regula la xarxa hospitalària de Balears. El socialista ha defensat que «és una iniciativa justificada per donar millor assistència a un grup de persones que pateixen malalties cròniques i que necessiten atenció de manera continuada».

Thomàs ha explicat que el 15% de la població té una edat superior als 65 anys, la qual cosa implica un augment de l'envelliment i que la societat necessita una millor atenció sanitària. Per això el diputat socialista ha criticat que «el PP va aturar una estratègia d'atenció a la cronicitat que ara tornam a desenvolupar per afrontar el futur des d'una millor atenció amb més eficiència».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube