Notícies

21 setembre 2018, 15.47
2018-09-21-15-48-28Mercedes Garrido, Silvana González, Joan Ferrer i Marc López han participat a la iniciativa destacant les passes fetes aquesta legislatura per fomentar el transport públic com la primera fase de la integració tarifària o el pla de mobilitat Amb motiu...
21 setembre 2018, 12.32
2018-09-21-12-34-39Les iniciatives presentades pel Grup Parlamentari Socialista després del Debat de Política General persegueixen "tres grans objectius: consolidar el canvi iniciat, donar solució als problemes urgents i planificar per afrontar els reptes de futur" El...
19 setembre 2018, 16.49
2018-09-19-17-02-19El portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha repassat els "nombrosos incompliments durant la gestió del PP", destacant que els populars "han fet tantes promeses de rebaixes fiscals, prèvies a eleccions, com increments fiscals posteriors" El...

Llei de FamíliesEl ple del Parlament de les Illes Balears ha aprovat la primera Llei de Suport a les Famílies de Balears, de la qual la diputada socialista Sílvia Cano ha destacat que "defensa la diversitat familiar i reconeix de manera específica a les famílies monoparentals, les quals equiparam a les famílies nombroses".

Cano ha destacat la petjada socialista de la llei, inclosa a través de distintes esmenes acceptades durant la ponència de la normativa, a través de les quals es reforça el paper dels membres de les famílies i els drets de ciutadania, perquè "la institució familiar en cap cas ha d'estar per damunt d'aquests drets".

En concret, la diputada socialista ha detallat que les esmenes socialistes han anat dirigides a "salvaguardar per damunt de tot els drets dels menors, de les persones majors i de les víctimes de la violència masclista".

D'aquesta manera, i a proposta socialista, "hem baixat del 40 al 33% el grau de discapacitat per reconèixer a famílies amb persones en aquesta situació, hem ampliat la cobertura dels serveis de rehabilitació adreçats als infants amb algun tipus de problema, hem garantit la protecció de les persones dependents quan els seus pares o mares ja no hi siguin, hem ampliat els ajuts per part múltiple o adopcions, hem incidit en la prevenció d'embarassos no desitjats i garantit el dret a la salut sexual i reproductiva i a la interrupció voluntària de l'embaràs, així com també hem incorporat el dret de les dones i els seus nadons a la lactància en els indrets públics, evitant discriminacions".

Finalment, Cano ha assegurat que un dels aspectes més positius d'aquesta llei pel Grup Parlamentari Socialista són els ajuts per als menors orfes per violència masclista, lamentant que "aquests orfes cobren molt poc i és una molt bona notícia que a les Balears es complementin aquests ajuts a aquest tipus de víctimes".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube