Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons: "Som la força sensata, del diàleg i del seny, estic convençut que guanyarem les pròximes eleccions generals i autonòmiques"

Pere Joan Pons Llucmajor 21-03-19Els socialistes de Llucmajor han celebrat l'acte de presentació del candidat a la reelecció a la batlia, Gori Estarellas, en una trobada en la qual també ha participat el candidat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons.

Pons ha mostrat la seva convicció que el Partit Socialista "guanyarà les pròximes eleccions generals i autonòmiques i augmentarà la representació a totes les institucions, perquè som la força sensata, del diàleg, del seny i així ho hem demostrat aquests anys".

El candidat socialista ha expressat la seva satisfacció per la feina feta, ja que "ara tenim pau social, un creixement econòmic robust i un augment salarial per sobre de la mitjana nacional". Una gestió que també destaca en els 8 mesos de Govern de Pedro Sánchez, perquè "en tan poc temps hem tornat a posar les polítiques socials a l'agenda política, i això ens ha permès augmentar les pensions, el salari mínim interprofessional, eliminar els copagaments i tantes altres coses que volem continuar fent a partir del 28 de maig".

Pons ha destacat que l'equip de govern de Llucmajor, encapçalat pels socialistes "és un cas d'èxit, perquè davant les retallades del PP heu respost amb més drets, millors serveis i amb una gestió econòmica excel·lent, igual que ha fet la presidenta Armengol".

Finalment, Pons ha recordat que "els socialistes complim amb la paraula donada", ja que "vaig començar la campanya del 2016 a Llucmajor dient que no votaríem a Rajoy, i així ho vam fer dient no a la seva investidura".

Pel que fa al candidat i actual batle del municipi, Gori Estarellas, ha destacat els bons resultats que ha donat aquesta legislatura de pacte al municipi. "Feia anys que a Llucmajor no es vivia una legislatura tan moderada, sense crispació, des del diàleg, amb molt bon talant".

De fet, si una cosa destaca de la gestió dels socialistes al capdavant de l'Ajuntament, és que "quan vam arribar vam trobar 40 milions d'euros de deute que hem deixat a zero", ha explicat Estarellas, assegurant que "fins i tot el PP ens va demanar a un plenari com ho havíem fet".

Ara bé, el candidat socialista no s'ha volgut mostrar autocomplaent i ha destacat la necessitat de governar quatre anys més per consolidar i ampliar tota la feina feta, per la qual cosa "és imprescindible que tots els progressistes ens mobilitzem per aconseguir uns bons resultats pel Partit Socialista a Llucmajor".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

@sergio_rgari i a més sigui legal o no cobrar aquests souarros o prestecs mentre es predica austeritat pels demés és indecent, inmoral

cosmebonet cosmebonet

@sergio_rgari lo mateix te dic, sobretot quan seguiu parlant de temes arxivats que removeu a la desesperada

cosmebonet cosmebonet

Les pensions són "insostenibles" diuen els experts, el PP les baixarà, però Rajoy demés tropa ja s'han fet el raconet a base de sobre-sous

cosmebonet cosmebonet

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube