Consell de Mallorca

Oficina parlamentària dels consellers de Mallorca

Representants Consell de Mallorca

Catalina Cladera Crespí

(Sa Pobla, 1972)

Llicenciada en Economia i Màster en Gestió Pública. Ha estat Consellera d’Hisenda i Administració Pública del Govern de les Illes Balears la legislatura 2015-2019. També és Secretària d’Economia del PSIB-PSOE i Secretària General dels Socialistes de Sa Pobla, amb una àmplia experiència a l’Administració Pública.

Andreu Alcover Ordinas

(Manacor, 1966)

Llicenciat en Filologia, Alcover ha estat diputat al Parlament de les Illes Balears i Portaveu del Grup Parlamentari Socialista la passada legislatura. És vicegerent de la UIB i membre del Consell Polític del PSIB-PSOE, la Federació Socialista de Mallorca i l’Agrupació Socialista de Palma.

Teresa Suárez Genovard

(Palma, 1964)

Llicenciada en Psicologia i MBA en Social Entrepreneurship, la passada legislatura va ser Secretària General de la Conselleria de Presidència. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat en l’àmbit de la gestió i la direcció d’organitzacions del tercer sector, essent gerent de l’IMAS entre 2007 i 2011.

Javier de Juan Martín

(Cáceres, 1976)

Diplomat en Empresarials, és Conseller Electe del Consell de Mallorca i President de l’IMAS, on ja tenia experiència com a tècnic i vicepresident. És el Secretari de Programes, Idees i Formació del PSIB-PSOE i Vicecoordinador de la Conferència Política de la Federació Socialista de Mallorca.

Silvana González san Martín

(Astúries, 1984)

Estudis de Mestra en Educació Infantil, Tècnica Superior en Educació Infantil i Tècnica Superior en Topografia i Urbanisme. Va ser Secretària del Gabinet de Presidència del Govern la passada legislatura. Actualment és Secretària d’Organització del PSIB-PSOE, amb trajectòria com a assessora a diverses instutucions autonòmiques.

Jaume Tortella Cànaves

(Inca, 1979)

Llicenciat en Filologia Catalana (UIB), és professor de Llatí a l’escola Nostra Senyora de la Consolació d’Alaró, de la que va ser director entre 2006 i 2017. És el Secretari d’Educació del PSIB-PSOE i la passada legislatura va ser regidor de Comunicació, Comerç i Turisme a l’Ajuntament d’Inca.

 

 

Lorena Oliver Far

(Palma, 1964)

Llicenciada en Dret (UPF) i experta en Mediació Civil i Mercantil, actualment és consellera electa del Consell de Mallorca i Secretària d’Habitatge i Model de Ciutat dels socialistes de Palma. És advocada amb despatx propi i ha coordinat el bloc de Dignitat i Extensió de Drets la Conferència Política del PSIB-PSOE de 2019.

Andreu Serra

(Palma, 1976)

Llicenciat en Psicopedagogia, la passada legislatura va ser Tinent de Batle de Serveis Generals i Seguretat a l’Ajuntament de Calvià, on també fou portaveu de l’equip de govern. És Secretari de Comunicació de l’Agrupació Socialista de Calvià.

Maria Antonia Garcías Roig

(Inca, 1973)

Arquitecta i Experta Universitària en Resolució de Conflictes a través de la Mediació. La legislatura 2015-2019 ha estat Gerent de l’IBAVI. Professional de reconegut prestigi, ha treballat a institucions com el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Balears i compta amb una extensa formació tècnica.

Xavier Pasquet de la Riba

(Barcelona, 1969)

Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, fou director general de Comerç, Turisme, Litoral i Projectes Estratègics a l’Ajuntament de Calvià la legislatura 2015-2019. Té àmplia experiència internacional en el sector de l’economia i l’empresa.