Imprimeix
PDF

Antich: «La feina de la Gestora ha de ser unir el partit, mantenir el NO al PP i convocar urgentment el Congrés perquè parli la militància»

Xisco Antich 02-10-16Francesc Antich formarà part de la Comissió Gestora que a partir d'ara dirigirà el PSOE. El dirigent socialista ha declarat que «la feina d'aquesta Gestora ha de ser unir el partit, mantenir el NO al PP i convocar urgentment el Congrés extraordinari perquè parli la militància».

Antich ha manifestat que «vivim uns temps d'excepcionalitat» en el que és prioritari cosir el partit, pel que ha manifestat la seva «total predisposició a treballar des de ja perquè el PSOE torni a ser el partit gran, fort i unit que sempre ha estat», sobretot, després del que es va viure ahir, motiu pel que ha demanat disculpes «a la militància i a tota la societat».

Per aquests moments, el socialista ha reclamat «seny» i ha destacat la importància de «convocar el Congrés el més aviat possible» de manera que siguin tots els i les socialistes els puguin «decidir el futur del PSOE».

Antich ha defensat la «coherència» mantinguda pels socialistes de les illes en tot aquest procés defensant un projecte alternatiu a la dreta i el NO a un govern del PP, una posició política adoptada per unanimitat pel Comitè Federal del PSOE al passat juliol, pel que entén que «només una consulta a la militància podria canviar aquest NO a Rajoy».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube