Imprimeix
PDF

Bel Oliver: «El PP no pot defugir de demanar perdó i donar explicacions pel Cas Nóos i per la pèssima gestió dels doblers públics que van fer»

Bel Oliver Consulta PSOEDesprés de conèixer la tan esperada sentència del Cas Nóos, el PSIB-PSOE ha expressat el seu màxim respecte per aquesta resolució judicial i pel tribunal que ho ha jutjat.

Així ho ha avançat la secretària d'Organització, Bel Oliver, qui ha recordat que «va ser el company socialista Antoni Diéguez qui fa 11 anys va ser el primer en posar de manifest les irregularitats sobre aquest cas i a partir d'aquí va començar la investigació».

Segons Oliver, aquesta sentència posa de manifest «un període negre de la nostra democràcia que va ser absolutament vergonyós» ja que «s'ha demostrat que tant l'expresident del Govern, Jaume Matas, com gent que va fer feina amb ell, van cometre els delictes de prevaricació, malversació de cabdals públics o trànsit d'influències, entre d'altres».

Uns delictes que han suposat unes condemnes greus de presó per Iñaki Urdangarín, Jaume Matas i membres del seu Govern, però que només «és una part de tot allò que va passar i això no acaba aquí», tal com ha posat de relleu Oliver. De fet, encara queden molts de temes pendents com és el cas Palma Arena, les subvencions electorals irregulars del PP, etc.

Per això, Oliver ha defensat que «el PP no pot defugir de demanar perdó a la ciutadania i de donar explicacions per l'estafa que ha suposat el Cas Nóos i per aquesta pèssima gestió dels recursos dels ciutadans de les Illes».

Malgrat tot, des del PSIB-PSOE continua la lluita contra aquesta xacra, perquè «aquesta legislatura serà una realitat l'Oficina Anticorrupció, que pot ser bona perquè casos com aquest no tornin a passar mai més», ha conclòs la secretària d'Organització dels socialistes de Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube