Imprimeix
PDF

Joventuts Socialistes rebutja l’arribada del bus transfòbic d’Hazte Oír

marc lopez xv congres jsib set 2016JSIB sol·licita que s’apliqui la llei LGTBI de Balears i es multi al “bus de l’odi” amb 90.000€ si arriba a les Illes

Joventuts Socialistes de les Illes Balears rebutja l’arribada del polèmic bus transfòbic d’Hazte Oír a la comunitat autònoma balear. Segons les informacions publicades per diversos mitjans, aquest bus arribaria a Palma el pròxim 2 de juny per “donar a conèixer la mancança de llibertats que suposa l’aprovació de lleis LGTBI”.

Davant actes d’incitació a l’odi com el fet que aquest bus pugui recórrer els carrers de ciutats i pobles de les Illes Balears, cal fer valdre i aplicar la Llei per garantir els drets de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals i per eradicar la LGTBI fòbia de Balears aprovada l’any passat per unanimitat del Parlament com a part dels Acords pel Canvi. Joventuts Socialistes sol·licita al Govern de les Illes Balears que sancioni a Hazte Oír amb una multa de fins a 90.000€ per infraccions greus o molt greus, d’acord a l’article 36 de la llei LGTBI autonòmica.

Per a Marc López, secretari general de JSIB, Hazte Oír “no són benvinguts a Balears perquè el seu missatge atempta contra la dignitat i la identitat de gènere de les persones transsexuals, sobretot dels més joves”. Pel líder dels joves socialistes “la llibertat d’expressió és l’excusa per assetjar un col·lectiu discriminat històricament, i a Balears la dignitat de les persones transsexuals és un dret”. A més, López ha reclamat a les institucions que es mantenguin vigilants perquè no cal oblidar que la convidada a Hazte Oír ha arribat de l’entitat Valors a Balears. “No podem tolerar cap acció que atempti contra els drets reconeguts del col·lectiu LGTBI a les Illes”.

Joventuts Socialistes donarà suport i s’afegirà a la convocatòria de totes les actuacions que els col·lectius i entitats convoquin. “No dubtarem en sortir al carrer per lluitar pacíficament contra el bus transfòbic i la seva campanya retrògrada” ha afegit Marc López.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube