Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE expressa el seu dolor per la mort de la companya Aina Rado

Aina RadoEl PSIB-PSOE lamenta profundament la mort de la companya, amiga i expresidenta del Parlament de les Illes Balears, Aina Rado, que ens ha deixat avui als 70 anys.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha mostrat el seu pesar per aquest fet assegurant que ens deixa «una gran socialista, una gran feminista i millor persona».

De la mateixa s'ha pronunciat, en nom de tots els socialistes de Balears el portaveu del partit, Francesc Miralles, qui ha recordat que Rado «sempre ha estat vinculada al Partit Socialista i ha treballat activament des de distints càrrecs orgànics i institucionals, sempre defensant els valors socialistes de la igualtat, la solidaritat i la justícia social».

Per això, Miralles ha apuntat que «recordarem a Aina com una persona conseqüent, decidida i que sempre ha mantengut un grau de respecte cap a la resta de companys digne d'admirar».

Aina Rado va ser presidenta del Parlament de les Illes Balears entre 2010 i 2011, a més d'altres càrrecs orgànics com la secretaria d'Igualtat de la Federació Socialista de Mallorca entre els anys 2000 i 2004, des d'on va impulsar els Premis Maria Plaza, que enguany han celebrat la seva 17ena edició i amb els quals es premien a persones, entitats o col·lectius que destaquen per la seva tasca en favor de la igualtat d'oportunitats.

Per motius com aquest, els socialistes lamenten la seva pèrdua i «agraïm totes les mostres de condol rebudes de companys, entitats i de diferents organitzacions polítiques», ha conclòs Miralles.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube