Imprimeix
PDF

Els socialistes es sumen a les reivindicacions del 1r de maig per uns salaris més alts i ocupació de més qualitat

Mani 1 de maig de 2017El PSIB-PSOE es suma avui a totes les manifestacions que es celebren arreu de les Illes per celebrar el primer de maig, Dia Internacional del Treballador.

A Palma, els socialistes s'han sumat a la manifestació organitzada pels sindicats que ha sortit des de la Plaça d'Espanya de Palma, en la qual ha participat el secretari d'Ocupació del PSIB-PSOE, Iago Negueruela, els diputats Jaume Garau i Vicenç Thomàs, el batle de Palma Jose Hila, els consellers insulars Carme Palomino i Javier de Juan i el diputat al Congrés Pere Joan Pons, entre molts altres.

A més a més, des del PSIB-PSOE també ens hem sumat a les manifestacions d'Eivissa i Menorca i als actes que els socialistes celebren a molts de municipis com la paella organitzada pels Socialistes de Capdepera, on ha assistit la secretària general, Francina Armengol.

Precisament, enguany els socialistes insisteixen en demanar un augment dels salaris, un millor repartiment de la riquesa, una millora en la qualitat de l'ocupació per posar fi a la precarietat laboral, pensions dignes i la derogació de la reforma laboral del PP, que tanta precarietat ha ocasionat i que ha creat la figura del treballador pobre.

En aquest primer de maig, els socialistes també volen aprofitar per reconèixer la tasca dels sindicats per aconseguir tots aquests objectius, i que tan castigats o ignorats han estat pels governs del PP, per la qual cosa una altra de les reivindicacions dels socialistes per aquest dia és el retorn a la negociació col·lectiva.

Finalment, el PSIB-PSOE vol destacar la tasca del Govern de les Illes Balears, que amb el Pla de Lluita Contra la Precarietat en el Treball, el Pla Visibles i moltes altres iniciatives està contribuint a millorar les condicions laborals dels treballadors i a crear oportunitats per aquells que més ho necessiten, com els joves i els majors de 45 anys.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube