Imprimeix
PDF

Susana Díaz explica a la militància de Balears el projecte de la seva candidatura a la secretaria general del PSOE

Susana Díaz a PalmaA falta d'unes setmanes per a la celebració de les primàries i el congrés federal del PSOE, la candidata Susana Díaz ha visitat Palma on ha mantingut una trobada amb la militància per explicar el projecte de la seva candidatura a la secretaria general del PSOE.

Militants de tota Mallorca han assistit al míting de Díaz celebrat a l'espai Francesc Quetglas de Palma i han pogut escoltar de primera mà quin és el projecte polític que defensa la precandidata, així com els seus plantejaments sobre el futur del partit.

A més de la trobada d'aquest horabaixa a Mallorca, la candidata a la secretaria general del PSOE ha assistit avui migdia a Eivissa, on també ha mantengut una trobada amb militants i simpatitzants socialistes de l'illa.

El PSIB-PSOE, amb la intenció de facilitar el debat previ i necessari entre la militància abans del congrés federal, ha convidat a totes les persones que han mostrat la seva intenció a presentar-se a la secretaria general. Amb la visita de Díaz, les tres candidatures a la secretaria general hauran visitat les Illes Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube