Imprimeix
PDF

2.600 militants del PSIB-PSOE estan cridats a votar diumenge a les primàries a la secretaria general del PSOE

Primàries PSOE 2017Al voltant de 2.600 militants de totes les illes estan citats a votar diumenge a les primàries del PSOE, els quals hauran d'elegir qui ha d'ocupar la secretaria general entre els candidats Pedro Sánchez, Susana Díaz i Patxi López.

55 centres de votació entre Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera romandran oberts entre les 10 del matí i les 20 hores de l'horabaixa per tal que tota la militància socialista pugui decidir qui ha de dirigir el Partit Socialista els propers anys, tot i que les agrupacions de menys de 100 afiliats poden establir, excepcionalment, horaris de votació reduïts amb un mínim de quatre hores d'obertura. Els centres de votació s'han habilitat a gairebé totes les agrupacions socialistes, amb algunes excepcions.

Cada militant pot consultar a www.psoe.es quin és el seu centre de votació mentre que en el moment d'exercir el seu dret a vot hauran de mostrar DNI, passaport, carnet de conduir o NIF.

El PSIB-PSOE vol animar a tota la militància de les illes a participar en aquest procés i votar aquest diumenge 21 de maig qui volen que sigui el nou secretari o secretària general del Partit Socialista.

Aquesta serà la segona ocasió en la qual la militància socialista pot elegir la secretaria general mitjançant votació directa, la qual cosa és mostra que els socialistes són un referent en la realització de primàries.

Especialment és així en el cas de Balears, on el PSIB-PSOE obrir les primàries a tota la ciutadania per elegir a la candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears, amb la participació de més de 12.000 persones.

Els resultats de les votacions en l'àmbit autonòmic es donaran a conèixer en roda de premsa a partir de les 21.00h a la seu del carrer Miracle de Palma, mentre que l'escrutini global s'anirà publicant a la web del PSOE a partir de les 21.00h, moment en què tancaran els centres de votació de Canàries i Amèrica.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube