Imprimeix
PDF

Pedro Sánchez guanya les primàries a les Illes Balears amb el 71% dels vots

Primàries 2017 PSOE ResultatsPedro Sánchez ha guanyat les primàries a la secretaria general del PSOE a les Illes Balears amb 1.402 vots, el 71% del total. Així ho ha anunciat el portaveu del PSIB-PSOE, Francesc Miralles, qui ha explicat que la candidatura de Susana Díaz ha obtengut 350 vots, el 18%, i Patxi López 219 vots, l'11%.

Miralles ha celebrat que «ha estat un dia important per la militància perquè hem pogut parlar votant, així com veníem reclamant des de l'octubre des del PSIB-PSOE». En aquest sentit, el portaveu socialista ha felicitat a les tres candidatures per la seva tasca en aquest procés de primàries «que han visitat Balears durant aquesta campanya, així com la gent que ha fet possible que el dia d'avui tengués lloc des de la més absoluta normalitat.

A més a més, Miralles ha fet èmfasi en «la maduresa del PSIB-PSOE i dels afiliats per la consolidació d'aquest procés d'elecció de càrrecs orgànics».

A les Illes Balears, la participació ha estat del 77%, superior a l'anterior convocatòria, amb 1.988 militants que han exercit el seu dret a vot als 51 col·legis electorals repartits pels pobles i ciutats de la comunitat autònoma.

Per illes, Pedro Sánchez ha obtengut 1.070 vots a Mallorca, el 74%, 150 a Menorca, el 67%, 182 a Eivissa i Formentera, el 60%. Susana Díaz, ha aconseguit 250 vots a Mallorca, el 18%, 27 a Menorca, el 12% i 49 a Eivissa i Formentera, el 16%. Finalment, Patxi López ha tengut 102 vots a Mallorca, el 7%, 46 a Menorca, el 21% i 68 a Eivissa i Formentera, el 23%.

Amb una jornada com la d'avui, Miralles ha expressat la certesa que «el Partit Socialista és més viu que mai, la militància està mobilitzada i tots aquells que pensaven que el PSOE estava mort que prenguin nota perquè segueix sent l'actor principal per canviar les polítiques neoliberals del PP».

Finalment, el portaveu socialista ha desitjat que des d'avui mateix «el Partit Socialista comenci a fer feina des de la unió de tots els i les militants».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube