Imprimeix
PDF

Joventuts Socialistes commemora el seu 110è aniversari

110 aniversari JS Palma juny 2017Tal dia com avui es constituïen les Joventuts Socialistes a Palma, al Carrer de la Mercè (avui Carrer Ample de la Mercè) i han organitzat un emotiu acte de celebració d’aquest esdeveniment

Joventuts Socialistes de Palma ha celebrat una Assemblea General Extraordinària per commemorar els 110 anys de la seva constitució a Ciutat. L’acte s’ha celebrat el mateix dia en què es va constituir l’agrupació i a pocs metres del lloc original. Aquesta Assemblea s’emmarca dins d'un programa d'activitats organitzades des de l’agrupació per a la celebració d’aquesta fita, com ha estat la producció d'un curtmetratge sobre la història inicial de les Joventuts Socialistes palmesanes a través de la complicitat de dos estudiants universitaris (https://www.youtube.com/watch?v=20ST77CfsfY)


Han participat José Hila, batle de Palma; Xisco Dalmau, exsecretari general de JS de Palma i de les Illes Balears i patró de la Fundación Tomás Meabe i Marc López, actual secretari general de Joventuts Socialistes de les Illes Balears.
S’ha fet lectura d’un manifest titulat “110 anys d’Història, 110 anys de lluita” que reivindica els principis de l’organització juvenil socialista a través del record de la pròpia història i dels referents del passat que donaren fins i tot la vida per unes idees, i el compromís de continuar reivindicant el socialisme com a eina de transformació social.
El batle de Palma, José Hila, ha destacat el paper reivindicatiu de les Joventuts Socialistes com a eina imprescindible per a l’exigència d’impulsar polítiques de joventut a Palma. Hila ha remarcat la tasca de Joventuts Socialistes de Palma en aquest sentit i ha celebrat que al darrer Debat de la Ciutat de Palma s’aprovaren dues propostes electorals com són l’elaboració d’un pla integral per a la joventut i la creació d’una comissió interdepartamental per a l’execució de polítiques locals de joventut.
Xisco Dalmau, exsecretari general de JS de Palma i de les Illes Balears i patró de la Fundación Tomás Meabe, ha posat en valor el compromís de Joventuts Socialistes amb els valors socialistes i republicans, i ha reconegut el paper de la militància, la del passat i l'actual, en la construcció de l'organització.
Per la seva part, Miguel Romero, secretari general de JS de Palma, ha reivindicat en la seva intervenció la importància de mantenir la unitat a l’organització per poder arribar més lluny i aconseguir tots els objectius que es marquin pel futur. Marc López, secretari general de JSIB, ha clausurat l'Assemblea reconeguent que “Palma fou la llavor i és el motor de Joventuts Socialistes de les Illes Balears”. A més, va aprofitar per exigir públicament al Consell de Mallorca el desacat de l'informe tècnic o l'esbucament de Sa Feixina.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube