Imprimeix
PDF

Vicent Torres és elegit secretari de Províncies, Consells Insulars i Cabildos de l'Executiva del PSOE

Cloenda 39 Congrés PSOEEls Socialistes de Balears tendran representació a la nova Comissió Executiva del PSOE, liderada pel secretari general, Pedro Sánchez.

El president del Consell d'Eivissa i secretari general dels socialistes de l'illa, Vicent Torres, és des d'avui el nou secretari de Províncies, Consells Insulars i Cabildos, departament adjunt a l'àrea de Política Municipal que gestionarà l'aragonesa Susana Sumelzo.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, s'ha mostrat molt satisfeta perquè «tornam a tenir representació a l'Executiva Federal amb una secretaria on tractarem específicament la realitat insular, que necessita del suport del PSOE, i també de la realitat dels Consells, que són les nostres institucions d'autogovern».

L'àrea que gestionarà Torres demostra, segons Armengol, «que el PSOE és conscient que els territoris insulars som diferents i que tenim unes peculiaritats que han de ser ateses», per la qual cosa ha desitjat tota la sort i l'enhorabona a Vicent Torres perquè «segur que defensarà amb força els interessos de la ciutadania de Balears».

D'altra banda, la secretària general ha anunciat que el PSIB-PSOE «ha augmentat molt la representació al Comitè Federal que s'elegeix pel Congrés», ja que abans s'elegien a dos membres i en aquesta ocasió s'han elegit a quatre, que seran Sofía Hernanz, Pere Joan Pons, Maria José Camps i Toni Pareja, a més de la mateixa Armengol i Vicent Torres, com a secretària general regional i membre de l'Executiva Federal respectivament.

Finalment, Armengol també ha volgut fer referència al projecte polític que ha aprovat el Partit Socialista i que «col·loca el PSOE a l'esquerra, amb un projecte clar per empoderar a la militància, que reconeix la plurinacionalitat i el plurilingüisme de l'Estat espanyol i qüestions tan importants com el Règim Especial per Balears». Tot això duu ara, tal com ha apuntat la dirigent socialista, a «començar el rumb per conquerir La Moncloa, que és l'objectiu final».

Per part seva, el nou secretari de Províncies, Consells Insulars i Cabildos de l'Executiva Federal, Vicent Torres, ha defensat que «les illes surten reforçades en aquesta nova direcció federal» i ha celebrat que «és un símptoma i una passa endavant que un partit que aspira a liderar i governar Espanya com és el Partit Socialista, tengui en compte la necessitat de fer polítiques que tenguin en compte la insularitat».

En aquest sentit, Torres ha expressat el seu «orgull per representar els socialistes de Balears i sobretot a través d'una secretaria que reconeix la insularitat, la plurinacional i que ens permetrà defensar polítiques des del punt de vista de la insularitat, la qual cosa és molt important per a la nostra comunitat autònoma».

Amb la cloenda del 39 Congrés Federal del PSOE, els socialistes de les Illes surten molt satisfets i reforçats de la trobada perquè s'han acceptat esmenes i plantejaments polítics cabdals per a la nostra comunitat i a més, han obtengut una important representació en els òrgans federals del partit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube