Imprimeix
PDF

La Comissió d'Ètica i Garanties valida la precandidatura de Francina Armengol a la secretaria general del PSIB-PSOE

PSIB-PSOELa Comissió d'Ètica del PSIB-PSOE ha validat les candidatures presentades tant a la secretaria general autonòmica com a les insulars, segons el calendari congressual aprovat pel Consell Polític de dia 9 de juny.

D'aquesta forma, la Comissió d'Ètica i Garanties ha confirmat les precandidatures de Francina Armengol a la secretaria general del PSIB-PSOE, Mercedes Garrido a la secretaria general dels Socialistes de Mallorca, Susana Mora per liderar el PSOE Menorca i Vicent Torres la Federació Socialista d'Eivissa.

Superat el primer pas, ara s'obre el termini per a la recollida d'avals, que en tots els casos ha de superar el 10% del total de la militància. Les precandidatures tenen des d'avui i fins dia 30 de juny.

En el cas del procés congressual autonòmic, les agrupacions locals també tendran del 21 fins al 30 de juny per celebrar les assemblees que hauran d'elegir els delegats i delegades que assistiran al 13è Congrés del PSIB-PSOE, a més de presentar les esmenes a la ponència marc.

El 30 de juny es proclamaran provisionalment les candidatures i, després d'uns dies habilitats per reclamacions, si escau, el 4 de juliol es farà la proclamació definitiva de les candidatures que reuneixin els requisits.

D'aquesta manera, el PSIB-PSOE segueix endavant, una vegada més, amb un procés intern plenament garantista i democràtic que culminarà el 21 i 22 de juliol amb el congrés autonòmic i el 29 de juliol amb els congressos insulars de Mallorca i Eivissa i el 30 de juliol amb el de Menorca.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube