Imprimeix
PDF

Els precandidats lliuren els seus avals per convertir-se en secretaris generals

coll i oliver lliurament avals SG 2017Francina Armengol ha presentat 869 avals per a la secretaria general del PSIB-PSOE; Mercedes Garrido 644 per a la Federació Socialista de Mallorca; Susana Mora 134 a la Federació Socialista de Menorca; i Vicent Torres 117 a la Federació Socialista d’Eivissa

Ara la Comissió d’Ètica i Garanties ha de validar i recontar els avals per certificar la validesa de les candidatures

Complint amb els terminis establerts a les bases de les convocatòries dels diferents congressos oberts dels socialistes de les illes, avui s’ha tancat el període de recollida d’avals dels precandidats amb el lliurament de les signatures recollides amb l’objectiu de convertir-se en secretaris generals.

La precandidata Francina Armengol ha recollit un total de 869 avals que recolzen la seva candidatura a la secretaria general del PSIB-PSOE i, ara, serà la Comissió d’Ètica i Garanties qui validi i reconti les signatures presentades i certifiqui la validesa de les candidatura.

Un tràmit que també hauran de passar les candidatures a la federacions insulars, com la de Mercedes Garrido, candidata a la secretaria general de la Federació dels Socialistes de Mallorca, que ha lliurat avui un total de 644 avals.

Per la seva banda, Susana Mora ha presentat 134 signatures per avalar la seva candidatura a la Federació dels Socialistes de Menorca; i Vicent Torres 117 per a la seva candidatura a la Federació dels Socialistes d’Eivissa.

En els propers dies es produirà el dictamen de la Comissió d’Ètica i Garanties que resoldrà la proclamació definitiva dels nous secretaris generals, tal i com s’estableix a les bases de la convocatòria en el cas que només es presenta un candidat a cada elecció.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube