Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Palma inauguren el 7è Congrés amb l’objectiu de «guanyar Palma» al 2019

Aina Calvo 7è Congrés ASPL'Agrupació Socialista de Palma ha inaugurat avui el seu 7è Congrés per renovar el lideratge i actualitzar el projecte polític, un procés que fan front amb l'objectiu de «guanyar Palma» al 2019 per continuar la bona feina iniciada a les institucions aquesta legislatura i consolidar el canvi.

Els delegats que participen al congrés han elegit a la Joana Maria Adrover com a presidenta del procés congressual, qui ha desitjat molta sorts i encerts als socialistes en la tasca que han iniciat avui, a més d'aprovar l'informe de gestió de la Comissió Executiva que acaba el seu mandat amb un suport del 70,83% dels vots.

Aina Calvo, que ha defensat aquest informe davant els delegats del Congrés, d'una etapa «excepcional per la durada i perquè ha estat una època convulsa però els valors socialistes, el nostre compromís amb la gent i les causes socials s'ha mantingut intacte».

Calvo ha repassat la feina feta durant la seva etapa com a secretària general, una tasca de la que és exemple «les més de 16.000 iniciatives que hem presentat els socialistes als plenaris i a les comissions» que reflexen «la feina intensa que hem fet sempre defensant els valors socialistes».

A la inauguració del 7è Congrés també ha participat Mercedes Garrido, secretària general dels Socialistes de Mallorca, qui ha dirigit unes paraules d'agraïment a Aina Calvo per la seva «feina, dedicació i implicació en moments molt difícils defensant els valors socialistes en la tasca diària a Palma».

En la seva intervenció, Garrido ha afirmat que «som l'alternativa a la dreta i per això tenim una gran responsabilitat», recordant que «som l'esquerra de govern que vol canviar les coses des de les institucions i, per això, hem de ser més actius i estar més presents al territori que ningú».

Mercedes Garrido ha insistit en la necessitat de «arribar a cada racó de cada barri de Palma per explicar el nostre projecte per la ciutat», a més d'aprofitar aquest «moment de renovació, de debat d'idees i de reflexió» per sortir del congrés amb «un partit fort, unit i amb millors idees».

La secretària general dels Socialistes de Mallorca ha posat exemples de l'evidència del canvi respecte la gestió del PP a Cort, recordant que «no és el mateix la ciudad Rodríguez que teníem, que posar ordre allà on la corrupció no tenia límits», fent referència als nombrosos casos de corrupció que afecten als populars de Ciutat, pel que ha assegurat que «el PP de Palma és la base de l'ADN corrupte del PP de Balears».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube