Imprimeix
PDF

Jose Hila és elegit nou secretari general dels Socialistes de Palma amb el suport del 96,21% del Congrés

Executiva ASP Jose HilaJose Hila ha estat elegit nou secretari general dels Socialistes de Palma després d'obtenir el suport del 96,21% dels delegats per a la nova Comissió Executiva. Un equip que el socialista ha assegurat que «farà que els Socialistes de Palma siguin el referent de la ciutat».

Hila ha avançat que «avui obrim un nou temps en el qual apostam per un partit d'esquerres, unit, sense complexes, fort, participatiu i que lluitarà per obtenir el suport de la majoria social el 2019 i liderar un govern municipal de canvi amb més força i amb la batlia els quatre anys».

En aquesta nova etapa, el socialista ha defensat que «Palma necessita que aquesta legislatura no sigui part de l'alternança política, perquè quan els socialistes governam la ciutat avança i es modernitza, per la qual cosa volem governar, com a mínim, una legislatura més».

A més a més, Hila s'ha marcat com a objectiu que «Palma sigui una ciutat d'oportunitats per a la ciutadania, amb majors salaris, garantint el dret a l'accés a l'habitatge i recuperant la dignitat dels barris, tal com estam fent aquests dos anys, en els quals José María Rodríguez ja està més a prop de la presó que del govern municipal».

Per part seva, la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha defensat que els Socialistes de Palma surten d'aquest setè congrés «amb més fortalesa, unitat i capacitat d'interlocució de l'esquerra real de Palma».

Armengol ha aprofitat la cloenda del congrés per agrair a Aina Calvo i el seu equip la tasca dels darrers anys «en moments difícils», mentre que de la nova Executiva ha dit que «són dones i homes amb il·lusió i coratge perquè el socialisme de Palma arreli més fort i el 2019 tenguem possibilitat de governar Palma amb més força i amb més facilitat».

La secretària general ha celebrat que en només dos anys Jose Hila «ha transformat Palma, posant al mateix nivell totes les barriades, escoltant, treballant intensament i transformant la realitat que encara no ens agrada» perquè «som l'esquerra responsable, de govern, de futur, que necessita les nostres illes».

Un gran exemple de la transformació que afavoreixen els socialistes, ha explicat Armengol, és el gran acord entre sindicats i patronals perquè 137.000 treballadors i treballadores de l'hoteleria vegin els seus salaris augmentats en un 17% els propers quatre anys, «una pujada salarial que sempre hem defensat els socialistes» ha recordat Armengol. De fet, la socialista ha agraït a sindicats i empresaris el seu esforç per fer aquesta fita possible, amb la mediació del Conseller de Treball, Iago Negueruela.

Finalment, la secretària general ha aprofitat per referir-se al problema territorial de Catalunya, assegurant que «dia 2 d'octubre és necessari que comencem el procés de diàleg que mai s'hauria d'haver romput» i recordant que «els socialistes tenim una bona proposta, com és una aposta clara per l'Espanya federal i plurinacional, que reconegui les diferents identitats i la diversitat, fent un camí junts perquè junts estam millor».

Una situació a la qual també ha fet referència la secretària de Cohesió Social del PSOE i batlessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, qui ha insistit en què «les dones i homes socialistes mai mirem cap a una altra banda, som els únics que hem presentat una proposta per sortir d'aquesta situació».

Una proposta que, tal com ha argumentat Parlon, passa per «defensar un nou marc de convivència, que surti d'una reforma constitucional i de l'Estatut, del diàleg i de la política» però també «de la reforma del sistema de finançament, que no ha de fer llevant res a ninú sinó establint un nou sistema fiscal que garanteixi l'Estat del benestar i el faci sostenible».

La nova Comissió Executiva sorgida del setè congrés dels Socialistes de Palma estarà formada per:

- Secretari General: Jose Hila

- Vicesecretari General: Óscar Cereijo

- Secretària de Proximitat i Barris: Carmen Palomino

- Secretari de Coordinació i Administració: Francisco Ducrós

- Secretària de Relacions Institucionals: Lorena Oliver

- Secretari de Creativitat i Comunicació: Pep Alcover

- Secretària de Dinamització i Transparència: Elena Navarro

- Secretari d'Acció Electoral Permanent: Joan Mateos

- Secretària d'Ocupació i Drets Laborals: Xisca Garí

- Secretari de Formació i Relat Polític: Carles Bona García

- Secretària de Mobilitat: Katia Alcover

-Secretari de Memòria Històrica, Igualtat, Laïcitat i Moviments Socials: Víctor Robles

- Secretària d'Educació i Cultura: Susanna Moll

- Secretari de Ciutadania: Daniel Oliveira

- Secretària de Turisme, Comerç i Activitat Econòmica: Joana Maria Adrover.

- Secretari d'Habitatge, Urbanisme i Accessibilitat: Jaume Garau Salas

- Secretària de Salut i Consum: Isabel Miralles

- Secretari de Qualitat Urbana: Abelardo Molero

- Secretària de Cooperació i Relacions Europees: Teresa Riera

- Secretari d'Esports: José María González

- Secretari de Benestar Social: Antonio Muñoz

- Vocals:

Encarna Gracia

Ana Vera

Manuel Palomino

María Mojota

Antoni González

Angélica Pastor

Ramon Perpiñá

Lily Appadoo

Maribel Cervilla

Javier Palmer

Pepi Donate

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube