Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE condemna la «desproporcionada» resposta al 1-O i demana que «canviïn els interlocutors per reconduir el diàleg»

iago negueruela psib 23 set 2017Després de com s'està desenvolupant la jornada d'avui a Catalunya, el portaveu del PSIB-PSOE, Iago Negueruela, ha mostrat la preocupació dels socialistes de Balears per la situació que s'està vivint i ha condemnat la «desproporcionada» resposta que ha donat avui el Govern central, a més de fer una crida per demanar que «canviïn els interlocutors per reconduir el diàleg».

El portaveu socialista ha recordat que «avui més que mai, s'ha de parlar i intentar trobar una sortida política a un problema polític», pel que ha assegurat que «no caben actuacions com les que hem vist avui de les forces i cossos de seguretat de l'Estat front les manifestacions pacífiques de la ciutadania», ja que «només aconsegueixen dividir i polaritzar encara més la nostra societat».

Negueruela ha insistit en què «demà han de canviar tots els interlocutors», ja que «necessitam persones valentes que estiguin a l'alçada de la situació que vivim i Rajoy no ha demostrat mai aquesta valentia».

En aquest sentit, Iago Negueruela ha afirmat que «Rajoy ha demostrat que està inhabilitat per trobar una sortida política a aquest conflicte», recordant que «ha tengut molt de temps per fer-ho, però no ha volgut, ha preferit donar una resposta desproporcionada com hem vist avui».

El portaveu del PSIB-PSOE ha demanat calma i seny, perquè «necessitam obrir un nou moment per cercar líders polítics que estiguin a l'alçada d'una societat que cerca el diàleg i la pau».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube